Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok jó ötlet paptól segítséget kérni, hogy segítsen találni egy normális értékrendű 20-30 év közötti keresztény lányt randipartnernek?
Mehetsz, csak semmi értelme nem lesz, mivel egy valódi keresztény nő-nem teszi felemás igába a fejét.A pap/Presbiter nem házasságszerző, mivel Isten az aki kiválasztja a feleket, és nem a pap/presbiter. A pap/presbiter elé viszi Isten az adott jelöltet, akit Isten választ, nem a a pap/presbiter választja ki az adott személyt-érted a különbséget?
Felemás igának hívja a Biblia a világi-keresztény kapcsolatot/házasságot/udvarlást.
Sok világi férfi próbálja becsapni egyébként a keresztény nőket, hogy "csak" a nő miatt megy megtérni, de valójában nem akar megtérni. Na most ha az ember nem figyelmes, akkor ezt a csapdát nem tudja kikerülni.. Ezért kell mindig Istenre átrakni ezeket a dolgokat.
"Egy fiatal férfi betér a templomba gyónni:
- Atyám, nagy bűnt követtem el, egy felebarátom felesége annyira kihívó volt, hogy elcsábított, és hát már meg is történt a jóvátehetetlen.
- Nyugodj meg fiam. Ki volt az illető? Csak nem a postamester felesége,
- Nem mondhatom meg, atyám!
- Ugyan, fiam! A fűszeres felesége?
- Hova gondol atyám!
- Akkor biztos a körzeti orvos felesége...
- Nézze atyám, most nem mondhatok többet. Talán a jövő héten újra eljövök.
A templom előtt a fiatalembert megkérdezi a barátja:
- No, nyertél-e bűnbocsánatot?
- Azt nem, de kaptam három isteni tippet!"
3!
Azt hiszem félreértettél. Én is gyakorló keresztény vagyok. Különben miért is keresnék hívő lányt?
9!
Amennyiben hajlandó és meg tud változni, meg tud térni a keresztény hitre, akkor jár neki a második esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!