Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a verssel nyerő ötlet randira hívni a csajt?
Menő vagyok és nem balf.sz
BMW-m van én nem Barkas.
Szeretem a szexi nőket
Randira is viszem őket.
De mióta megláttalak
A többi nő offos darab.
Csak téged akarlak bébi
Randizz velem, nem kell félni!
Esetleg lehetne benne pár rím, kijöhetne az ütem... tudod bármi ami versre emlékeztet azon túl, hogy egy mondatot 2 sorba írsz mert hát vmi attól lesz vers a telepen... :D
Amúgy ezt a hány éves nagyapádtól hallottad és egy hány éves lánynak/nőnek szánod? :D Csak mert kétlem, hogy nagyon sok tizen-huszon éves lány tudja mi az a Barkas.
Jó mondjuk már ott elvetélt ötlet, hogy versben akarsz elhívni valakit randira. De ha már mindenképpen akkor legalább ne reklámoznád, hogy kifejezetten a külső alapján ítéled meg a nőket méghozzá nem először. :D
Lehet nekem túl nagyok az elvárásaim az emberekkel szemben de egy csaj helyében úgy elküldenélek a jó k...................-ba, hogy a lábad nem érné a földet. :D
Csak a te kedvedért: 19 éves lány [nyugi messze a te vagy hát igazából kb bárki ligája fölött játszik] reakciója: "Fujj bazdmeg"
Ill. halvány fogalma sem volt róla, hogy mi az a Barkas. :D
Nekem általában az a csajozós szövegem hogy
Fa*om mint az alkarom, édes kislány, itt az alkalom! :)
Ja... a bölcsész a hülye a versekhez és nem a type C... :D Aha ez így működik.
Arra az esetre ha a csaj valami megdöbbentően érthetetlen oknál fogva nem apceptálná kérésed ajánlanám neki, hogy ő is versben közölje:
"Kérem a Sorsot, sorsod kérje meg,
Csillag-sorsomba ne véljen fonódni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!