Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet lenne, ha az ismerősö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne, ha az ismerősöm kicsit helyretenné?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal, minden jól alakult, lefeküdtünk. Pár hét után érintőlegesen beszéltünk az exekről és akkor tök természetesen mondta, hogy neki az egyik fiú volt. Azonnal szakítottam, és szép vagy nem szép de egy pofont is lekevertem neki, hogy nem szólt erről, kihasznált, kockára tette az egészségem, tisztaságom. Kicsit lenyugodva megbeszéltük a dolgokat és nagyon szépen megkértem, hogy több lányt ne tegyen ki ennek, maradjon inkább a pasiknál, de akkor meg ő lett ideges, leteremtett, hogy én nem fogom megszabni kivel ismerkedhet.

Elmondtam az egészet egy fiú barátomnak, aki felajánlotta, hogy kicsit "elbeszélget" vele a dolgokról, de csak ha szeretném. Szerintetek jó ötlet lenne? Nem akarom, hogy nőkkel kezdjen, félrejárkáljon, hucolja az ilyen-olyan mocskokat normális lányoknak.

2020. nov. 20. 11:58
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
96%
Mert mindkét nem vonzza és nem kell egyikről se lemondania.
2020. nov. 20. 13:32
 42/53 anonim ***** válasza:
87%

" d---ugnak orrba szájba, képtelenek szeretetre hűségre, értékre, párkapcsolatra."

Szerintem meséld el a barátodnak azt is hogy milyen primitív ösztönlényeknek tartod a férfiakat. Hátha veled is "elbeszélget".

2020. nov. 20. 13:41
 43/53 anonim ***** válasza:
87%
Én csak annyit kívánok már neked, drága kérdező, hogy a leendő gyermeked legyen biszexuális.
2020. nov. 20. 13:42
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem egy nem túl régi kérdésre. Szerintem te voltál ott is a kérdező.

Akkor azt taglaltad, hogy miért plasztikáztat egy nő, mikor szerinted szükségtelen, csalás a ferfiakkal szemben, elítéled.

Ugyanígy pitbull módjára ragaszkodtál a teóriádhoz.

De sajnálom, hogy nem találom.

Ugyanaz a taszító stílus, semmi elfogadás.

2020. nov. 20. 13:43
 45/53 anonim ***** válasza:
100%

"És nem nyomorítana így lelkileg egy nőt,"

Mert te most ettől lelki nyomorék lettél? :D

LOL ne rohogtess már, te már azelőtt is az voltál 😂😂

2020. nov. 20. 13:43
 46/53 A kérdező kommentje:

Biztosítalak afelől, hogy nem én voltam.

Az imént feltett kérdéseimre kérek szépen választ.

2020. nov. 20. 13:44
 47/53 anonim ***** válasza:
100%

A válaszom: Nem, nem lenne jó ötlet.

Amúgy meg már egyszer elmondtad neki. Te dobtad,már nincs fennhatóságod az ügyében, innentől kezdve ő is úgy dönt,él ahogyan akar. Vagy megfogadja a tanácsodat vagy nem.

Ahhoz már semmi közöd.

2020. nov. 20. 13:49
 48/53 anonim ***** válasza:
A 42-es válaszolt.
2020. nov. 20. 13:49
 49/53 anonim ***** válasza:
98%
Duró Dóra rinyálását olvashatjuk a mai napon, aki megtalálta a Gyakorikérdéseket és rájött névtelenül tud fröcsögni 😂
2020. nov. 20. 13:51
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kell fűvel-fàval lefeküdni
2020. nov. 20. 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!