Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet lenne, ha az ismerősö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne, ha az ismerősöm kicsit helyretenné?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal, minden jól alakult, lefeküdtünk. Pár hét után érintőlegesen beszéltünk az exekről és akkor tök természetesen mondta, hogy neki az egyik fiú volt. Azonnal szakítottam, és szép vagy nem szép de egy pofont is lekevertem neki, hogy nem szólt erről, kihasznált, kockára tette az egészségem, tisztaságom. Kicsit lenyugodva megbeszéltük a dolgokat és nagyon szépen megkértem, hogy több lányt ne tegyen ki ennek, maradjon inkább a pasiknál, de akkor meg ő lett ideges, leteremtett, hogy én nem fogom megszabni kivel ismerkedhet.

Elmondtam az egészet egy fiú barátomnak, aki felajánlotta, hogy kicsit "elbeszélget" vele a dolgokról, de csak ha szeretném. Szerintetek jó ötlet lenne? Nem akarom, hogy nőkkel kezdjen, félrejárkáljon, hucolja az ilyen-olyan mocskokat normális lányoknak.

2020. nov. 20. 11:58
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
87%

"Ahhoz mit szóltok, hogy az ilyen sokkal nagyobb eséllyel molesztál gyerekeket (kisfiúkat)?"

Dobd már át az erről szóló tanulmányt.

2020. nov. 20. 13:15
 32/53 anonim ***** válasza:
87%
Te beteg vagy drágám! Nem kicsit, nagyon!
2020. nov. 20. 13:15
 33/53 anonim ***** válasza:
84%
Istenem mit tudsz még felvenni a palettádra, hogy egyre unszimpatikusabb legyél? Már gyerekmolesztáló is, te agymosott???
2020. nov. 20. 13:16
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Én bamm jelentem ezt a kérdést, mer lassan bannoltatom magam addig homályosítom azt a világtalant.
2020. nov. 20. 13:17
 35/53 A kérdező kommentje:
Jelentheted, de nincs benne semmi, nem is írtam olyat h megverné a barátom, beszélgetésről volt szó. :) A gondolataimhoz meg nincs jogom? Ki kell cenzúráztatni? Gyáva egy alak vagy
2020. nov. 20. 13:18
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
A te szádból a becsmérlés sem sértő. Üres fröcsögés.
2020. nov. 20. 13:21
 37/53 A kérdező kommentje:
Miért van az, hogy itt mindenki engem ugat le, mikor https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk.. ennél a kérdésnél csomóan meg kiállnak a nemi aberráció ellen és azon is átlépnek hogy halott a pasikája? Most olvastam. :) Sok a hasonló kérdés és az enyémnek hasonló vélemény, akármennyire fröcsögtök rám itt.
2020. nov. 20. 13:24
 38/53 A kérdező kommentje:
Csomóan vagyunk úgy, hogy az az egy nagy kérésünk van, hogy MARADJANAK A PASIKNÁL. Szerintetek véletlen?
2020. nov. 20. 13:27
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közöd hozzá, hogy kivel ismerkedik. SEMMI. Majd az adott lány eldönti, hogy zavarja-e vagy sem.
2020. nov. 20. 13:29
 40/53 A kérdező kommentje:
Arra kaphatnék választ, hogy minek az ilyennek nő?
2020. nov. 20. 13:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!