Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, miért mindig étteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért mindig étterembe/kávézóba/cukrászdába akartok menni első randin?

Figyelt kérdés
Egyik helyet sem szeretem, ennek számos oka van. Csak szénsavmentes vizet és teát iszom, kávénak a szagától is rosszul vagyok. Süteményeket sem szeretem, soha nem szoktam enni, mimd túl édes és émelygek tőlük. Étteremben pedig mindig elsózzák az ételt (azt szeretem, ha nem lehet rajta a sót érezni) és akkora adagot adnak, hogy alig bírom megenni és utána min. 1 óráig puffadok és fáj a hasam. Mindennek tetetjébe mindegyik hely eszméletlenül drága, erősen túlárazott. Meg tudnám fizetni, de inkább értelmesebb dolgokra költöm a pénzem és nincs szükségem arra sem, hogy egy pasi ennyit költsön rám.

2020. nov. 2. 08:52
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
12-14 fok minden, csak nem hideg, kabátban bőven elviselhető a kintlét. Nem, fontos a másik akarata is, a cél az, hogy megtalájuk a közös metszetet. Nem tartalak téged és mást sem idiótának, csak mert ellentétesen gondolkodsz, mint én. Egyáltalán nem ülök magas lovon, csak olyat várok el, amit én is maradéktalanul nyújtani tudok.
2020. nov. 2. 10:52
 32/47 anonim ***** válasza:
70%
Akkor menjünk parkba. Imádok sétálni. +40 és - 20 fok között bírom.
2020. nov. 2. 10:52
 33/47 A kérdező kommentje:
Nézd, nem tudok semmit rólad, így erre sem igent, sem nemet nem mondhatok egyelőre. Ahogy te sem sokat rólam, azt leszámítva, amiket eddig a kérdésem alatt megosztottam.
2020. nov. 2. 10:55
 34/47 anonim ***** válasza:
79%

Ok. Elfogadom. Nagyon sok sikert a párkeresésben. Biztos megtalálod azt aki olyan, mint amit itt írsz. Ne add fel.

Nem a férfiak akarnak első randin, arra a helyekre menni randizni, amiket te nem szeretsz, hanem az emberek. Nők és férfiak egyaránt.

2020. nov. 2. 11:02
 35/47 anonim ***** válasza:
89%

Én eddig csak szimplán találkoztam az online megismert beszélgetőpartneremmel, ahol mindig a találkozáson volt a hangsúly, nem azon, hogy hová megyünk. A randi kifejezést pedig sosem használtam, mert arról mindig az elvárásoknak történő megfelelés és a "kell" szó jut eszembe, ami elől menekülök.

Egyszer voltam teaházban, amikor az idő nem engedte, hogy kint legyünk, de ott is a beszélgetés volt a lényeg, nem a teázás.

Kávézni nem szoktam, semmit sem eszem, vagy iszom, ami hozzáadott cukrot tartalmaz. Ezen felül pedig nagyon kényelmetlenül érzem magam ilyen mesterségesen kreált környezetben.

2020. nov. 2. 11:24
 36/47 anonim ***** válasza:
91%

"Olyan emberrel nem megyek eleve randizni, akitől félnem kellene vagy írásban is tesz agresszivitásra utaló mondatokat. "

Ettől még nem vagy biztonságban ismeretlennel. Tudod, vannak, akik direkt más arcot mutatnak, hogy bizalmadba férfkőzzenek. Rettentő naív vagy.

2020. nov. 2. 11:41
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező nagyon hasonlítasz a 94 éves nagymamámra, mikor boltba megyünk mindig hozni kell neki kakaót, de csak a 2dl-es jó neki, mert megszokta, hogy megiszik 2db-ot reggelire.

Nem volt 2dl-es, ezért literes kiszerelésest vettem neki 1 kartonnal, erre már másnap televolt vele a falu, hogy megakartam mérgezni az öreglányt, rosszul lett tőle!

Mivel 2 dobozzal szokott inni, ebből is betolt 2-öt reggelizés közben, majd megitta a szokásos 2dl pálinkáját és összeokádta a konyhát. Szeptember óta elég sok idő eltelt, de még mindig odajönnek hozzám számomra ismeretlen parazita emberek, hogy mekkora egy féreg vagyok megmérgeztem öreganyámat.

2020. nov. 2. 11:45
 38/47 anonim ***** válasza:
75%
A fenéért van még kint ez a kérdés, tök idegesítő.
2020. nov. 2. 11:59
 39/47 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, én nem randiznék veled, vagy az első randi után menekülnék. Nem az a baj, hogy ilyen-olyan érzékeny vagy, glutén, stb., ez nem nagy ügy.

Te egyszerűen szimplán egy sótlan p...csa vagy, az ilyentől pedig az ég óvjon minden normális férfit.

2020. nov. 2. 12:08
 40/47 anonim ***** válasza:
87%
Én nő vagyok, de én is ilyen helyet (kávézó, kocsma, cukrászda) preferálok. Első randira azért megyek, hogy beszélgessek a másikkal, nem valami fergeteges programot akarok egy idegennel...
2020. nov. 2. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!