Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cukrászdába megyünk az első randin. Nem furcsa? Másoknak is volt randija cukrászdába?
Figyelt kérdés
2019. máj. 28. 19:30
1/11 anonim válasza:
mi a baj vele? két süti, egy kávé. 1 órát simán eltölthettek, ha nem csak a búrát tömitek
2/11 anonim válasza:
Úgy kérdezed, mintha méh telepre akarna vinni vagy kormányablakba ügyet intézni közben
3/11 anonim válasza:
Mi a baj a cukrászdával? Teljesen jó első randis helyszín. Van kávé, tea, süti, üdítő, általában csendes, lehet beszélgetni. Szerinted miért nem jó cukrászdában randizni? Világosíts fel, mert én nem látok benne semmi furcsát.
5/11 anonim válasza:
Engem vadászni vitt a párom az első és sokadik randikon is, de én imádtam.
Semmi nem furcsa, ha mindkettőnek megfelel.
6/11 anonim válasza:
Mi a halál fura ezen? Hány évesek vagytok? Szerinted hova kéne vinnie, ha ez nem jó?
7/11 anonim válasza:
Teljesen jó a cukrászda. Mi a bajod vele?
8/11 anonim válasza:
Cukrász vagyok. Bár több randi lenne egy cukrászdába. Manapság csak becsomagoljuk a sütit, aztán mennek a dolgukra. Romantikus srác lehet, Szívesen elmennék vele egy ilyen randira!
9/11 anonim válasza:
Az egyik legjobb választás! A legtöbb kellemes, csendes hely, nyugodtan tudtok beszélgetni. Nyilvános, de nem zsúfolt. Olcsóbb, mint egy étterem, de elegánsabb, mint a meki. Hosszasan tudtok beszélgetni egy kávé vagy süti mellett, nem néznek ki, hogy foglalod az asztalt. A legtöbb helyen nincs alkohol, ami nálam pozitív.
10/11 anonim válasza:
Szerintem ez egy teljesen átlag hely. Mi is lenne a baj vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!