Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, miért mindig étteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért mindig étterembe/kávézóba/cukrászdába akartok menni első randin?

Figyelt kérdés
Egyik helyet sem szeretem, ennek számos oka van. Csak szénsavmentes vizet és teát iszom, kávénak a szagától is rosszul vagyok. Süteményeket sem szeretem, soha nem szoktam enni, mimd túl édes és émelygek tőlük. Étteremben pedig mindig elsózzák az ételt (azt szeretem, ha nem lehet rajta a sót érezni) és akkora adagot adnak, hogy alig bírom megenni és utána min. 1 óráig puffadok és fáj a hasam. Mindennek tetetjébe mindegyik hely eszméletlenül drága, erősen túlárazott. Meg tudnám fizetni, de inkább értelmesebb dolgokra költöm a pénzem és nincs szükségem arra sem, hogy egy pasi ennyit költsön rám.

2020. nov. 2. 08:52
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező: mondd meg, mire vágysz. Ha a pasi ezek után úgy néz rád, mint egy ufóra, akkor eleve nem egymást keresitek, szóval megspóroltál magadnak egy felesleges kört. De amúgy megindokoltad már a potenciális randipartnereknek, hogy miért nem szereted ezeket a helyeket? Akkor lehet, nem néznének rád olyan furán. Szerintem tök normális, hogy inzulinrezisztensként és laktózérzékenyként nem ezek a kedvenc helyeid.

Én pl. rettenetesen finnyás vagyok, ha étterem, csak olyan helyre vagyok hajlandó menni, aminek előtte láttam az étlapját. De én is szívesebben megyek pl. szabadulószobába első randinak. Soha, egyetlen férfinak sem volt ezzel baja. Az itteni stílusodból ítélve lehet, hogy a tálalással lesz a probléma...

2020. nov. 2. 10:14
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

"A fél adag is átcseszés, mert nem az ár felét kell kifizetni. Az elcsomagoltatást gáznak érzem. "

Akkor ha ilyen hisztis vagy, egyél egy salátát vagy egy előételt.

A fél adag ára meg nyilván nem a fele lesz, mert az ár nem csak anyagköltségből áll. Ugyanúgy meg kell neked teríteni, tálalni, mosogatni, főzni. Ugyanúgy használod az infrastruktúrát, a személyzet idejét, figyelmét.

2020. nov. 2. 10:15
 23/47 anonim ***** válasza:
94%

Na már ne is haragudj, az ételallergia kifogás. Én is laktózérzékeny vagyok, beveszel egy laktáz tablettát evés előtt és kész. De mondok jobbat, BP telis tele van mindenmentes éttermekkel és cukrászdákkal. Vígan ehetsz ott inzulinrezisztensként is. Ha vidéken élnél, még érteném, ott korlátozottak a lehetőségek ilyen téren, na de BP...

Az emberek 90%a a kávézást tartja tökéletes első randinak. Ne várd, hogy a 90% alkalmazkodjon tehozzád.

2020. nov. 2. 10:20
 24/47 A kérdező kommentje:
A szabadulószobát én is kifejezetten kedvelem. Az UFO dolgot arra értettem, hogy ha ezt elmondom olyan válszokat kapok, hogy "azt mindenki szokta szeretni, biztos van olyan hely, ahol neked is jó lenne". Nem szedek soha laktáz tablettát, a mindenre kapjunk be egy bogyót szemlélet messze áll tőlem. Tisztában vagyok vele, hogy van temérdek ilyen hely, a fő okom nem ez, hanem a kérdésemben írtak, hogy nem szeretek ilyen helyekre járni.
2020. nov. 2. 10:26
 25/47 anonim ***** válasza:
94%

De szoktál mondani alternatívát?

Amúgy meg, én tényleg javaslom azt, hogy legalább az első egy óra kávézó legyen, mert egyáltalán nem tudod, hogy a pasi valójában milyen. Így könnyebb eltűnni, ha valamelyikőtöknek kellemetlen a helyzet. Valószínűleg a férfiak jó része is ezért tervez ilyen helyre. Utána, ha jól sikerül, lehet menni máshova. Ráadásul most már hideg is van, én a hátam közepére sem kívánnék most egy szimpla sétálgatós randit.

2020. nov. 2. 10:33
 26/47 A kérdező kommentje:
Szoktam, nem is 1-2 opciót, ezzel is felajánlom számára a választást, hogy mit szeretne. Gyakorlatilag bárhonnan el lehet menni, volt már olyan randim, ahol a férfi nem igazán olyan volt élőben, mint amire számítottam, de azt az 1-1,5 órát kibírtam, tuskó dolognak tartom a lelépést mondvacsinált indokkal. Egyáltalán nincs még hideg, mit fogsz szólni télen -5 fokban?!
2020. nov. 2. 10:37
 27/47 anonim ***** válasza:
78%
Mert fontos a nyilvános hely, mindenkinek biztonságosabb. Ki akarna most menni pl.: parkba?
2020. nov. 2. 10:46
 28/47 anonim ***** válasza:
Randizol velem?
2020. nov. 2. 10:48
 29/47 anonim ***** válasza:
94%

Atyaisten, kérdező, te komolyan abba kötsz bele, hogy szerintem hideg van sétálgatós randihoz? :D Neked csak és kizárólag az a fontos, hogy neked mi lenne a jó, igaz? Ha valakinek az nem jó, amit te mondasz, akkor azzal úgy beszélsz, mintha idióta lenne.

Szerintem nézz egy kicsit magadba, és szállj le a magas lóról, mert így egy értelmes pasi sem fog elmenni veled randizni.

2020. nov. 2. 10:48
 30/47 A kérdező kommentje:
Olyan emberrel nem megyek eleve randizni, akitől félnem kellene vagy írásban is tesz agresszivitásra utaló mondatokat. Én szívesen megyek ilyenkor is parkba.
2020. nov. 2. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!