Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, miért mindig étteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért mindig étterembe/kávézóba/cukrászdába akartok menni első randin?

Figyelt kérdés
Egyik helyet sem szeretem, ennek számos oka van. Csak szénsavmentes vizet és teát iszom, kávénak a szagától is rosszul vagyok. Süteményeket sem szeretem, soha nem szoktam enni, mimd túl édes és émelygek tőlük. Étteremben pedig mindig elsózzák az ételt (azt szeretem, ha nem lehet rajta a sót érezni) és akkora adagot adnak, hogy alig bírom megenni és utána min. 1 óráig puffadok és fáj a hasam. Mindennek tetetjébe mindegyik hely eszméletlenül drága, erősen túlárazott. Meg tudnám fizetni, de inkább értelmesebb dolgokra költöm a pénzem és nincs szükségem arra sem, hogy egy pasi ennyit költsön rám.

2020. nov. 2. 08:52
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Inzulinrezisztens és laktózérzékeny vagyok, így alapból nem ehetek meg bármit. Magamra szoktam főzni.
2020. nov. 2. 09:37
 12/47 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen problémás nőt még elhív bárki bárhova?
2020. nov. 2. 09:50
 13/47 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok problémás, azt leszámítva, hogy ilyen helyekre nem szeretek menni, rengeteg jó tulajdonságom van.
2020. nov. 2. 09:51
 14/47 anonim ***** válasza:
89%

Mivel mindennek az árát nézed és nem engeded meg a beülést így gyakorlatilag kihal a romantika melletted, de még az élet is. Tudom, hogy fáj, de ennyi ember csak nem tévedhet.

Egyébként fel is idegesítettél itt a munkahelyemen, mindjárt értekezlet és feszült lettem miattad.

2020. nov. 2. 09:53
 15/47 anonim ***** válasza:
94%

De, problémás vagy. Pontosabban rossz a problémamegoldó képességed, nem mellesleg te vagy rosszul bekötve több szempontból.

Mennyiből tartana kinyitni a szádat, hogy neked ételallergiád van, beteg is vagy, ezért te inkább elmennél sétálni, vagy akármilyen más helyre? Te a tipikus esete vagy annak, amikor valaki nem veszi észre, hogy ő maga a speciális eset, és a világon kéri számon, hogy miért nem alkalmazkodik hozzá.

2020. nov. 2. 09:56
 16/47 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, egyáltalán nem vagyok filléreskedő, csak racionális, amit otthon meg tudok csinálni kevesebből, azért nem fogok másutt többször annyit fizetni. Kirándulásra, utazásra, kiállításra, egyéb élményekre nem sajnálom a pénzt. Anyagi tudatosságomnak köszönhetően 26 évesen megvettem a saját pénzemből autóm, ami nem használt, nem hitelre vagy pénzügyi lízingre van, ami azért fontosabb hosszú távon, mint az éttermezés minden héten 2-3 alkalommal.
2020. nov. 2. 09:59
 17/47 anonim ***** válasza:
95%

Rendben ügyes vagy.. De ettől még nem fognak kapkodni, de te tudod.

Egyébként meg nem kell leszólni azt, aki hitelből valósít meg valamit, mert nem apránként rak félre vagy nem is tud a kevés pénzéből.

2020. nov. 2. 10:04
 18/47 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam sem betegnek, sem allergiásnak. Bizonyos ételeket nem fogyasztok egyáltalán, így gyógyszer és mindenféle kezelés nélkül tünetmentes vagyok. Ezek lassan minden 3. embert érintenek, csak legtöbben nem mennek el dietetikushoz, endokirinológushoz, így nem tudnak róla. Szoktam róla beszélni, de nem rögtön ezzel indítok.
2020. nov. 2. 10:05
 19/47 A kérdező kommentje:
Isten ments, hogy valakinek azért keltsem fel a figyelmét, mert van autóm. Ez nem érdem, ez lenne a normalitás minden embernél nemtől függetlenül. A jelenlegi gazdasági-egészségügyi helyzetben hitelt felvenni meglehetősen kockázatos dolog szerintem, de ezzel már nagyon eltértünk az eredeti kérdésemtől. Persze, hogy nem tud félrerakni, ha nem osztja be jól a keresetét és felesleges dolgokra veri el a pénzét.
2020. nov. 2. 10:09
 20/47 anonim ***** válasza:
95%
Az elején szólsz hogy XY bajod van és ezt vegye figyelembe, ennyi. Rajtad kívül van 90% normális nő aki szívesen fagyizik, kávézik, hozzájuk igazítjuk a szokásainkat.
2020. nov. 2. 10:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!