Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, miért mindig étteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért mindig étterembe/kávézóba/cukrászdába akartok menni első randin?

Figyelt kérdés
Egyik helyet sem szeretem, ennek számos oka van. Csak szénsavmentes vizet és teát iszom, kávénak a szagától is rosszul vagyok. Süteményeket sem szeretem, soha nem szoktam enni, mimd túl édes és émelygek tőlük. Étteremben pedig mindig elsózzák az ételt (azt szeretem, ha nem lehet rajta a sót érezni) és akkora adagot adnak, hogy alig bírom megenni és utána min. 1 óráig puffadok és fáj a hasam. Mindennek tetetjébe mindegyik hely eszméletlenül drága, erősen túlárazott. Meg tudnám fizetni, de inkább értelmesebb dolgokra költöm a pénzem és nincs szükségem arra sem, hogy egy pasi ennyit költsön rám.

2020. nov. 2. 08:52
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
94%

Hát nőként mondom vagy borzasztó hisztis vagy vegy kamu a kérdés.

Általában cukrászdában/kávézóban is van tea. Nem kell hozzá nagyvárosi elit hely, egy sima tea egy kisfalusi kávézóban is van.

Az étteremben meg nem feltétlenül kell megenni az egészet be is csomagoltathatod vagy kerhetsz fél adagot is. Vagy felajánlod a másiknak...

2020. nov. 2. 08:58
 2/47 anonim ***** válasza:
91%
Első randin mégsem viheti fel rögtön a lakására. Moziban nem lehet beszélgetni, igazából az utcán sem, egy parkba leültetni egy hölgyet elég lúzer dolog.
2020. nov. 2. 08:59
 3/47 anonim ***** válasza:
96%
Mivel az emberek kb 90%-a nem ugy van ezzel, mint te, ezert gondolom a ferfi feltetelezi, hogy neked is megfelelnek ezek a helyek. De szerencsere kommunikaciora kepes leny vagy, gondolom, igy ha valaki mondja, hogy ide vagy oda menjetek, szolhatsz, hogy neked ez nem oke. Esetleg ajanld fel, hogy menjetek japan etterembe, ott nem sozzak el a kajat.
2020. nov. 2. 09:00
 4/47 anonim ***** válasza:
95%

in medias res

Kezdhetjük nálam filmezéssel, sétával, uszodával, ...

Miért nem lehet ezt kommunikálni?

2020. nov. 2. 09:04
 5/47 anonim ***** válasza:
96%
Na ezeket mind elmondhatod a srácnak, és javasolhatsz te is programot
2020. nov. 2. 09:11
 6/47 anonim ***** válasza:
85%
Hisztis nőkkel sehova nem megyünk, maximum az ágyba.
2020. nov. 2. 09:12
 7/47 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok hisztis, teljesen normálisan megindokolva leírtam, hogy neke ezek a helyek miért nem nyerők. Budapesten élek, tisztában vagyok azzal, hogy hol mit lehet fogyasztani. Teát is lehet kapni, csak ami otthon 50 Ft-ból maximum kijön, azért minek fizessem ki a többszörösét?! A fél adag is átcseszés, mert nem az ár felét kell kifizetni. Az elcsomagoltatást gáznak érzem. Egyáltalán nem lúzer dolog, kifejezezten az a kedvencem, ha sétálni megyünk, ott lehet a legjobban beszélgetni, nincs hangos zene, asztalszomszédok. Lakásra is szívesen megyek, illetve jöhet hozzám a férfi, nagyon szeretem, ha valaki a saját főztjével lep meg, csak a legtöbben egyenlőségjelet tesznek ekkor az azonnali szexszel. Kommunikálom az elképzelésem, legtöbben úgy reagálnak, mintha minimum UFO lennék.
2020. nov. 2. 09:13
 8/47 anonim ***** válasza:
95%
Akkor hívd el te, valahova.
2020. nov. 2. 09:26
 9/47 anonim ***** válasza:
96%

"Lakásra is szívesen megyek, illetve jöhet hozzám a férfi, nagyon szeretem, ha valaki a saját főztjével lep meg, csak a legtöbben egyenlőségjelet tesznek ekkor az azonnali szexszel."

...

Pavlov kutyája -- feltételes reflex. Nálam 90% úgy alakult.

2020. nov. 2. 09:29
 10/47 anonim ***** válasza:
96%
Senki nem fog ezek után szenvedni veled, ne haragudj. Kb. úgy vezeted le ezeket, mintha mindenre allergiás lennél.
2020. nov. 2. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!