Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elcsesztem? Valaki?
16:36os vagyok:D
XD hát akkor már ne azt kérdezd az smsbe.De neis a kapcsolatotokról.Csak néhány kedves szó.Jó szórakozást!:D
Hiány van:S:D
Ezis biztos nagyon jól fog neki esni.Ne írkálj olyanokat ami a moziban történt vagy n kérdezősködj.Mert sürgetve érezné magát:D
Az hogy nem csókolt vissza nem feltétlenül jelenti, hogy visszahúzódó vagy nem kész egy kapcsolatra! Kicsit udvarolj neki, a csajok szeretik ha meghóditják őket! Ne már rögtön csókot akarj, előbb még érdemeld ki! Az a duma, hogy csak egy csók, az semmi, hülyeség! Nekem ne dugdossa senki a nyelvét a számba mig én biztos nem vagyok abba, hogy ezt szeretném!
Most meg ne pitizz neki, ne érezze rajtad, hogy most parázol! Ne csörgesd és ne irj neki, hogy megkérdezd mért nem ir! Csak nyugi! Légy magabiztos, még nincs veszve semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!