Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon elcsesztem? Valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elcsesztem? Valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok aztörtént hogy elvittem egy lányt moziba és ez volt az első randi, de nem is tudom miért de megakartam csókolni de nem hagyta, megkérdeztem van e vmi baj azt mondta nem csináltam semmi rosszat csak egy kis idő kell, aztán mondtam neki hogy nem tudom mi ütött belém nem akartam nyomulni, és erre azt írta hogy maradjunk egy kicsit az msn nél aztán meglátjuk mi lesz... tehát lerázott vagy micsoda?:(
2010. aug. 9. 16:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

16:36os vagyok:D

XD hát akkor már ne azt kérdezd az smsbe.De neis a kapcsolatotokról.Csak néhány kedves szó.Jó szórakozást!:D

Hiány van:S:D

Ezis biztos nagyon jól fog neki esni.Ne írkálj olyanokat ami a moziban történt vagy n kérdezősködj.Mert sürgetve érezné magát:D

2010. aug. 9. 17:08
 12/18 Funktasztikus ***** válasza:
nem rontottál el semmit csak ez kicsit hamar volt:) ha a csajnak nem jönnél be akk mondta volna a barátságos dumát deh ez azt jelenti hogy bizonytalan a csaj... és az már a második randi leszz ha taliztok szoval..:D
2010. aug. 9. 18:51
 13/18 A kérdező kommentje:
remélem :) köszi a választ!
2010. aug. 9. 18:55
 14/18 Funktasztikus ***** válasza:
ha nem érdekelnéd lenyomta volna bocs deh barátok dumáát:D deh a köv talin mérsékeljed magad én elhiszem hogy bejön meg letepernéd...ugyebár mi férfiak...XD deh kicsit mérsékeld magad
2010. aug. 9. 18:58
 15/18 A kérdező kommentje:
észben tartom:D
2010. aug. 9. 20:26
 16/18 A kérdező kommentje:
csak nem nagyon akar az sms-re válaszolni :(
2010. aug. 9. 20:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Az hogy nem csókolt vissza nem feltétlenül jelenti, hogy visszahúzódó vagy nem kész egy kapcsolatra! Kicsit udvarolj neki, a csajok szeretik ha meghóditják őket! Ne már rögtön csókot akarj, előbb még érdemeld ki! Az a duma, hogy csak egy csók, az semmi, hülyeség! Nekem ne dugdossa senki a nyelvét a számba mig én biztos nem vagyok abba, hogy ezt szeretném!

Most meg ne pitizz neki, ne érezze rajtad, hogy most parázol! Ne csörgesd és ne irj neki, hogy megkérdezd mért nem ir! Csak nyugi! Légy magabiztos, még nincs veszve semmi!

2010. aug. 9. 21:10
 18/18 anonim válasza:
nm tom mit kene csinalj ? de ha engem egy jo pasi elhivna a moziba es meg akarna csokolni tuuti h engednem !!!:D
2010. aug. 10. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!