Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsesztem. Help please. (? )
Figyelt kérdés
szóval van egy lány akivel 8 évig jártam egy osztályba. Elballagtunk és mondtam neki,hogy tetszik. Meg is beszéltünk egy talit, amire nem tudtam elmenni. Aztán utána többet nem is kezdeményeztem találkát. Ma felhoztam,hogy érez-e irántam még valamit, mondta,hogy nem. Félénk vagyok. Mit tehetek? Ha ezt már el is csesztem a későbbiekben mit tehetek,hogy ne legyen a lányokkal ilyen nyámnyila?
Köszönöm.
16/f
2010. dec. 8. 23:03
1/8 anonim válasza:
Ez a hal bizony jó messzire elúszott, és csak magadat okolhatod, mert megszegted a szavad, és ráadásul bunkó módon ennyiben is hagytad az ügyet.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ez az én hibám :(
2010. dec. 8. 23:13
3/8 anonim válasza:
Ez a félresikerült randi mennyi idővel ezelőtt volt? Hogy nem tudtál menni? Előre szóltál, vagy a lány ott ácsorgott az utcán rád várva? Elmagyaráztad neki,mi volt az ok, bocsánatot kértél? És miért nem kértél akkor újabb találkozót? Jóhogy így azt hitte, hogy hülyét csináltál belőle, nem akarsz vele találkozni...
4/8 anonim válasza:
légy férfi... amíg meg nem érzed magad annak addig minek akarsz nőzni?
5/8 A kérdező kommentje:
A barátomat vittem kórházba belső vérzése volt/van.
Hívni nem tudtam, de utána bocsánatot kértem... :S
2010. dec. 8. 23:20
6/8 anonim válasza:
Ez majd a tapasztalatokkal együtt kialakul. Írhatnék most regényt is, tanácsokkal tele, de egyszerűen csak ismerkedj többet lányokkal, legyenek lány barátaid is és majd kialakul a dolog. Én is későn kezdtem a csajozást és sokszor leragadtam egy lánynál, ezért 18 évesen lett először barátnőm, de nem csináltam semmi extrát csak tanultam a korábbi hibáimból.
7/8 anonim válasza:
Pedig ezt az okot bárki megértette volna!...
Azért kérdeztem, hogy mennyi idő telt el, mert ha mostanában volt, még helyre lehetne hozni...
8/8 Nocaaa válasza:
Ez a hajó valószínű már elment! De ha neked még mindig ő kell, akkor ha küzdesz érte,még mindig megszerezheted!!!A kérdés,h te mit akarsz??? Egyébként, ha sokat beszélsz és ismerkedsz lányokkal, és jobban közeledsz hozzájuk, minden sokkal egyszerűbb lesz hidd el!!!Csak le kell győznöd a gátlásaidat!!!Tudom,h könnyű azt mondani, de amíg magadban nem bízol, addig másokban sem fogsz tudni!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!