Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon elcsesztem? Valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elcsesztem? Valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok aztörtént hogy elvittem egy lányt moziba és ez volt az első randi, de nem is tudom miért de megakartam csókolni de nem hagyta, megkérdeztem van e vmi baj azt mondta nem csináltam semmi rosszat csak egy kis idő kell, aztán mondtam neki hogy nem tudom mi ütött belém nem akartam nyomulni, és erre azt írta hogy maradjunk egy kicsit az msn nél aztán meglátjuk mi lesz... tehát lerázott vagy micsoda?:(
2010. aug. 9. 16:29
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok, de ért csak kicsit ideges vagyok :( mert azóta nem írt vissza sms-t
2010. aug. 9. 16:30
 2/18 anonim ***** válasza:
Google keresés: központozás. Bazz, miért ekkora divat most az egybeírunkmindent stílus?
2010. aug. 9. 16:31
 3/18 anonim ***** válasza:
Ezt nem ide akartam, mindegy.
 4/18 A kérdező kommentje:
Basszus gyorsan le akartam írni...
 5/18 A kérdező kommentje:
XD
2010. aug. 9. 16:32
 6/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neki ez gyors volt így elsőre. Kicsit lassíts és keresd MSN-en, de ott se nyomulj. És ne kérj tőle állandóan bocsánatot.
2010. aug. 9. 16:32
 7/18 A kérdező kommentje:
jó csak kiment a szigetre és megőrülök hogy most mivan :S
2010. aug. 9. 16:33
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem rontottál el semmit:)Csak a lány egyszerűen félénk típus.A "lassanhaladjunk mert félek" csaj.Ilyen a volt legjobb barátnőm is.Nem volt nagyon érett egy kapcsolatra.Hiszen ugyan már egy csók még nem a világ vége.És az első randin belefér:DMegvan ijjedve.Azért is írta hogy maradjatok az msn-nél.Nem biztos hogy tőled tart vagy a kapcsolattól.Lehet gátlásai vannak magával szemben és nem küzdötte még le.És így nehezebb neki randizni is.:S

Szóval te nem rontottál el semmit.Legalábbis a leírtakból nem úgy néz ki....:)

2010. aug. 9. 16:36
 9/18 A kérdező kommentje:
értem :) köszi a választ!
2010. aug. 9. 16:37
 10/18 A kérdező kommentje:
vajon írhatok neki egy sms-t hogy írhatok e neki egy sms-t? XD
2010. aug. 9. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!