Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak beképzelem? Elcsesztem, mit lépjek?
van egy nagy szoknyapecér ismerősöm, aki mindemellett művelt, sármos, szórakoztató..:) és több nőről is tudok akikkel szexpartnerek volt anno és mindegyik azt panaszolta hogy soha egyikőjüket sem csókolta meg.
namost én sok buliban találkozom ezzel az úriemberrel, és mindig elkísér hazáig, sokszor megcsókol, egyszer engedtem föl,de akkor sem történ smárnál több, nem hagytam de nem is erőszakoskodott. neten kérte már a számom, még nem kapta meg:), amúgy jókat beszélgetünk érdekes srác.
mostanában mindig fogja a kezem és a szívére teszi, de lehet ezt is csak beképzelem.
azzal hogy nem adtam meg neki a számom, most kicsit visszavett, mit lépjek felé? egy sms elég pár nap múlva?
nagyon tetszik ez a srác, magamba szeretném bolondítani:)
jaj még annyi hogy 2 hete a legjobb barátjánál aludtam, és ő elég ittas volt és nagyon jött rám, de én elutasítottam, szerintem ezt a barát elmondta neki, mert azóta még jobban közeledik felém:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!