Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak szerintem elcsesztem?

Figyelt kérdés

kb 1 hónapja nem hivtam sehova a lányt mert annyira el foglalt voltam hogy semmire nem volt időm este 9 után értem szinte minden nap haza . este szoktunk beszélgetni telón meg msn-en is. eddig 3 szor voltunk sétálni, de mostánabán szinte nem is beszélünk mintha utálna csak azt nem tudom miért :S . 1 hete nem beszéltünk és már ez zavar. :S mit csináljak ??

17/f

2010. jún. 23. 22:53
 1/7 Seraph ***** válasza:
Keresd te őt. Lehet hogy pont ugyanezt gondolja. Lehet hogy azt hiszi, nem érdekel téged, mert nem beszéltek és nem mentek sétálni. Kezdj el vele újra beszélni és mondd neki, hogy menjetek el valahova, mert olyan rég volt már olyan.
2010. jún. 23. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérj tőle bocsánatot és éreztesd vele, hogy fontos neked.
2010. jún. 23. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
kérj tőle bocsánatot,vigyél neki virágot stb...elhanyagoltad őt és nem csodálkozom rajta hogyha hargszik rád.....
2010. jún. 23. 22:58
 4/7 A kérdező kommentje:
probálok is beszélni vele de néha azt mondja hogy " nem ér rá" vagy elfoglalt... mind1 nem adom fel , és próbálom még erőltetni a dolgot.
2010. jún. 23. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, de ne is csodálkozz, hogy nem keres! Te egy hónapig nem kerested! Mit vársz? várjon rád, amig ráérsz?

Lehet talált mást.. ami érthető is lenne

2010. jún. 23. 23:10
 6/7 A kérdező kommentje:
olvas már kicsit jobban miután hülyeséget írsz. én abban az 1 hónapban ugyn ugy kerestem mint mindig cska nem hívtam sehova :S:(
2010. jún. 23. 23:22
 7/7 Seraph ***** válasza:
Sosem késő bepótolni.
2010. jún. 23. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!