Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 10 nap eltűnés után szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 nap eltűnés után szerintetek válaszoljak egyáltalán? De tuti nem is tiszta a srác, nem?

Figyelt kérdés

Röviden volt egy pasi, akivel mát hetek óta írkálok folyamatosan és hát állítólag én egy csodás és számára tökéletes istennő vagyok... 😅😅😅 Na ez a pasi eltűnt kb 10 napra egy sor nélkül.

Tegnap nem bírtam ki és ráírtam egy üzit, hogy mi történt vele, picit aggódom már stb.

Ma ezt válaszolta:

"Szia! Ne haragudj ma tudok majd írni! Csak rengeteg dolgom van...Még véletlenül sem akartalak megsérteni, nem volt szándékomban...Tényleg ne haragudj! Ma délután megpróbálom részletezni, hogy miért nem voltam elérhető, nagyon röviden a munka miatt.."

Egyáltalán válaszoljak rá?

Megírtam a választ, de végül nem küldtem el, hadd szenvedjen gondoltam.

Íme:

"Nem kell részletezni. Én ezt eddig sem vártam el. De a korrektséget és azt igen, hogy valaki ne tűnjön el napokra egy szó nélkül. Mert bár nem járunk, de úgy érzem, ha valakitől akarunk valamit és érdekel az illető, ez a minimum, hogy nem hagyjuk bizonytalanságban és megtiszteljük ennyivel. Hogy sziamizu 20 napig nem leszek elérhető. Mert kb 1 üzenet megírása 1 perc. Tényleg ennyi. Most ha tegyük fel én csinálom ezt, hogy egy sor nélkül lelépek két hétre, mit gondolnál? De amúgyis hogy akarsz komoly kapcsolatot, ha tényleg ennyire sincs időd?"

De igazából ez nem is idő kérdése... Megjegyzem

2020. okt. 22. 06:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Írd meg neki, hogy ez a hajó már vagy 10 napja elment, minden jót az életben :D
2020. okt. 22. 12:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Már ott a gond, hogy hetekig csak írkált. Találkozás semmi?

Ha el is vagyok havazva, egy fingásnyi időm van közölni az "istennőmmel", hogy sajna ez van most, nem tűnök el.

2020. okt. 22. 12:35
 13/16 anonim ***** válasza:
28%
Jól csinálja a gyerek. Így kell a primitív ösztönlényeket befolyásolni.
2020. okt. 23. 07:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a válaszod jó. Nem merik felvállalni a konfliktust. Nem mernek nemet mondani. Nem mernek őszintén odaállni, és bevállalni, hogy ez van. Vagy a legkisebb probléma elől is elmenekülnek, mert képtelenek azt kezelni. Éretlenség, ennyi.
2020. okt. 24. 10:31
 15/16 A kérdező kommentje:
"Bocsi, hogy nem tudtam írni, de kikészítenek a kollégák, ha telefont látnak nálam akkor már árulkodnak a főnöknek, kiállhatatlanok" 😅😅😅😅
2020. okt. 24. 17:50
 16/16 anonim ***** válasza:
hehe... mekkora kókler. Szóval dobni azonnal. 10 napban van hétvége, anyukájának meséljen, ő biztosan szereti hallgatni. Nem kell ilyenbe belemenni, nem érdemes 3. 4. helyen lenni.
2020. okt. 24. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!