Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott randizni,majd eltűnt? Miért csinálta ezt?
Sziasztok!
Tudom hogy nem jártunk meg semmi,csak borzasztó rosszul esik nekem..
Fél éve volt egy komoly szakításom, azóta ő az első ember akit tényleg közel engedtem magamhoz(pedig mások is próbálkoztak már),mert nagyon tetszik nekem külsőleg és belsőleg is :(
Tök jól elbeszélgettünk minden, aztán megkérdezte hogy randiznék e vele, igent mondtam és azóta 2 napja nem ír...
Annyira a szívemre vettem, azóta sokat sírtam,mert tényleg rosszul esik..
Miért csinálta ezt?
22/L
Már egy korábbi kérdés kapcsán is leírtam, hogy a nők és férfiak is azt a döntést, hogy valakivel ténylegesen akarnak-e járni, nem az első találkozáson hozzák meg. Az első találkozáson a pillanat hevében és varázsában az emberek könnyelműen igent mondanak mindenre. De a döntés a dolgok, élmények utólagos újragondolásával, átértékelésével alakul ki bennük. Egy férfinak például elsőre nagyon tetszhet egy nő, de utólag, visszatekintve már sokkal kritikusabban tekinthet vissza a találkozásra, azokra a dolgokra, amiket a nőről megtudott, s ez pálfordulásra is késztetheti őt. Például nagyon jól hangzik, hogy a nő szereti mondjuk az irodalmat, aztán utólag a férfi azt gondolhatja, hogy szégyenben marad előtte, mert nem érzi magát elég műveltnek, ezért inkább kihátrál.
Szóval esetedben is jó eséllyel ilyen utólagos kihátrálás, elbizonytalanodás lehet a háttérben. Ez sajnos minden első találkozáskor benne van a pakliban. De hogy biztos légy, szerintem nyugodtan hívd fel, beszéld meg vele a dolgot. Valószínűleg őszinte lesz és elmondja, miért nem írt két napja.
Köszönöm szépen a válaszokat! Hasznosak voltak :)
Arra gomdoltam, hogy holnap beszélek vele hogy van e valami baja...
Sok minden lehet, pl.:
- visszaírt neki egy másik lány, aki jobban tetszik neki, és nem akar hazudni neked, ezért megvárja az első randit a másikkal
- sokat dolgozik, neki fel se tűnik, hogy napok telnek el
- nem érezte azt a válaszodból, hogy lelkes vagy, és inkább lemondott rólad
Rákérdeztél már nála? Ha még nem, kezdj el érdeklődni, hogy hova mennétek, meg ilyesmi :)
28/F
Köszönöm szépen Neked is a választ :)
Sajnos nem reagált az érdeklődésemre se, pedig nem kioktatóan írtam rá :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!