Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott randizni,majd eltűnt? Miért csinálta ezt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudom hogy nem jártunk meg semmi,csak borzasztó rosszul esik nekem..
Fél éve volt egy komoly szakításom, azóta ő az első ember akit tényleg közel engedtem magamhoz(pedig mások is próbálkoztak már),mert nagyon tetszik nekem külsőleg és belsőleg is :(
Tök jól elbeszélgettünk minden, aztán megkérdezte hogy randiznék e vele, igent mondtam és azóta 2 napja nem ír...
Annyira a szívemre vettem, azóta sokat sírtam,mert tényleg rosszul esik..
Miért csinálta ezt?
22/L
2020. jún. 9. 19:20
12/14 anonim válasza:
Lehet, hogy halálos balesetet szenvedett, de sokkal valószínűbb, hogy nem érdekled.
13/14 anonim válasza:
Ha nem reagált, akkor felejtős az ügy. Fogd fel úgy, hogy te mindent megtettél, amit lehetett, most már többszörösen is az ő térfelén pattog a labda. Fiatal vagy, lesz még száz másik, akit jobban fogsz érdekelni, csak az a lényeg, hogy egyetlen rossz tapasztalat miatt ne zárkózz be, és ne legyél bizalmatlan.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatásokat! :)
2020. jún. 13. 03:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!