Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire nehéz egy nővel neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nehéz egy nővel neten ismerkedni?

Figyelt kérdés

[link]

Én már megtettem kedvesség,egyedi üzenet ilyesmi de általában b...szanka az emberre.

2020. okt. 4. 23:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
8%
100-ból ha egy, 100-ból ha egy.
2020. okt. 4. 23:36
 2/12 anonim ***** válasza:
16%
ha nincs sok pénzed mindenhol nehéz nővel ismerkedni
2020. okt. 4. 23:50
 3/12 A kérdező kommentje:

2/

Igen,tagadják de a legtöbbnek a pénz a fontos.

2020. okt. 5. 01:32
 4/12 anonim ***** válasza:
ha azt gondolod hogy a pénz a fontos, akkor tényleg olyat fogsz kikapni
2020. okt. 5. 09:58
 5/12 A kérdező kommentje:

4/

Kár tagadni,nem azt mondtam mind a milliókra bukik de a pénz nagyon is lényeg nekik.

2020. okt. 5. 10:14
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező ha jól néznél ki, vagy lenne egy nők számára vonzó személyiséged, ami tökös, magabiztos, jó dumás, vicces, férfias, akkor nem kellene pénz.
2020. okt. 5. 10:21
 7/12 A kérdező kommentje:

6/

Jóképű vagyok,vicces jó dumás is tudok lenni. A férfiasságot is sokszor kinézetben mérik mert a látszat sokszor a lényeg,vagy valami kreált elvárásban. Magabiztosság ami leginkább sajna csak a netes ismerkedésnél van meg élőben ritkán szólítgatok. De lehet bele szarok az egészbe úgy is lesz más aki jár velük meg dugja őket.

2020. okt. 5. 10:47
 8/12 A kérdező kommentje:

6/

Ja és legyen a férfi bármilyen úgy van behülyítve a társadalom,hogy mindig az újdonságot keresse szóval a sikeresekst is lecserélik egyszer mert csak egy ideig vonzók

2020. okt. 5. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Én 28 évesen vidéken albérleti szobában élek lakótárssal, de külön szobában. Kocsim sincs. Külső szemlélő számára csóró vagyok. Mégis tudok csajozni. Tele a város 20-25 éves helyes egyetemista lányokkal, akiknél egész könnyű dolgom van akár kapcsolat, akár szex érdekel. Nem vagyok Casanova, de ha nekiindulok, akkor max néhány hét alatt tudok szexet találni, vagy pár hónap alatt barátnőt.

Iszonyat sok fiatal csajt egyáltalán nem érdekel a pénz, ha okésan nézel ki és van egy jó fellépésed, jó dumád. Inkább amiket írtál ezekkel van baj, hogy "kedvesség,egyedi üzenet". Ez problémát jelent az ismerkedésben, ha ilyen viselkedésed van.

2020. okt. 5. 11:24
 10/12 A kérdező kommentje:

9/

Ez meg akkor morbidan vicces,mert egy jön a duma rendes,vicces tököm tudja mi legyen a férfi de ha egyedi üzenet írsz normális vagy az is baj,ha sablon üzenetet írsz kicsit bunkóbb vagy az is baj,ha sablon üzenetet írsz de normális vagy az is baj,stb... Akkor mi a jó ha semmi nem jó?

2020. okt. 5. 13:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!