Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire nehéz egy nővel neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nehéz egy nővel neten ismerkedni?

Figyelt kérdés

[link]

Én már megtettem kedvesség,egyedi üzenet ilyesmi de általában b...szanka az emberre.

2020. okt. 4. 23:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

9/

Valamikor volt barátnőm meg pár kalandom is de lehet már nem nekem való ez az egész se szex se kapcsolat szóval nekem már nincs kedvem hülye elvárásoknak megfelelni,van rá úgy is ezernyi jelentkező.

2020. okt. 5. 13:42
 12/12 anonim ***** válasza:

"ha nincs sok pénzed mindenhol nehéz nővel ismerkedni"

És ha van mit írsz neki? Pl: Szia van x millióm segítenél elkölteni?

Ennél még a Puncson is olcsóbban találsz nőt. Persze ha sokan tudják, hogy 500 millió ++ vagyonod van tapadnak rád egyes nők.

2020. okt. 5. 14:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!