Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom rosszul, hogy nem jó ha nagyok az ellentétek?
Engem nem érdekelt eddig ki mennyit keres.
De én nőként azért nettó 420-at keresek.
Ismerkedtem egy sráccal sokat mentünk ide-oda, ő keres nettó 190 ezret amivel mindaddig nem volt probléma ameddig nem járkáltunk el pl. Strandra, gyrososhoz. Nem nívós helyekre.
Rosszul éreztem magam, hogy elvisz valahova és számolgatja a pénzét utána meg közli " kicsit sokat költöttem" 1200 ft-os strandbelépő pl.
Utána én kezdtem el magamnak fizetni a dolgokat ha mentünk és tankoltam.
Elkezdtem ezen gondolkozni, hogy mi lesz majd ha együtt lakunk majd " én tartom el" és lehet mêgis vannak ellentêtek a pênz miatt?
Exemnél is igazából ez bukott ki, hogy keveset keresett,de nem tudta már vállalni velem ezt a közös életet pedig nem sok a rezsi meg nem éltünk nagy lábon ami meg nekem volt rossz, mert úgy éreztem " csöves" vagyok pedig megengedhetek magamnak sok mindent. Fizettem a tankolását,biztosítását stb nem kértem vissza.Így inkább haza költözött ahol nem kell fizetnie semmit.
Tudom rossz ember vagyok ez miatt, de nekem is szar, ha kenőmájason kell élnem amikor a másik veszi a kaját vagy a helyi strandra nem jutok el, mert neki nincs pénze én meg ne fizessek, mert milyen ciki.
29-es ha már így felhoztad és látom is benne a rációt.
Oké igen 190 ezret keres, mert ÁLLAMI cégnél dolgozik. Alapból szobafestő, munkái alapján tök szuper,de neki ez így jó otthon lakik... Most mondta 3 szobás házat kifest vidéken mucsaröcsögén tehát nem pest stb.. 270 ezerért...szóval igen az ambíció lehet ezt vettem észre látatlanban és nem tudtam beazonosítani mi a bajom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!