Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én gondolom rosszul, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom rosszul, hogy nem jó ha nagyok az ellentétek?

Figyelt kérdés

Engem nem érdekelt eddig ki mennyit keres.

De én nőként azért nettó 420-at keresek.

Ismerkedtem egy sráccal sokat mentünk ide-oda, ő keres nettó 190 ezret amivel mindaddig nem volt probléma ameddig nem járkáltunk el pl. Strandra, gyrososhoz. Nem nívós helyekre.

Rosszul éreztem magam, hogy elvisz valahova és számolgatja a pénzét utána meg közli " kicsit sokat költöttem" 1200 ft-os strandbelépő pl.

Utána én kezdtem el magamnak fizetni a dolgokat ha mentünk és tankoltam.

Elkezdtem ezen gondolkozni, hogy mi lesz majd ha együtt lakunk majd " én tartom el" és lehet mêgis vannak ellentêtek a pênz miatt?

Exemnél is igazából ez bukott ki, hogy keveset keresett,de nem tudta már vállalni velem ezt a közös életet pedig nem sok a rezsi meg nem éltünk nagy lábon ami meg nekem volt rossz, mert úgy éreztem " csöves" vagyok pedig megengedhetek magamnak sok mindent. Fizettem a tankolását,biztosítását stb nem kértem vissza.Így inkább haza költözött ahol nem kell fizetnie semmit.

Tudom rossz ember vagyok ez miatt, de nekem is szar, ha kenőmájason kell élnem amikor a másik veszi a kaját vagy a helyi strandra nem jutok el, mert neki nincs pénze én meg ne fizessek, mert milyen ciki.

2020. aug. 29. 06:38
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Tudod nem szívesen közösködök mivel nekem ez a fizetés nagyon sok nehéz utat vonzott maga után. Suli mellett dolgoztam 8 órában 19 éves korom óta szóval nem hullt semmi az ölembe, szerintem nem vagyok ezzel egyedül.

Kihasznált az exem is a pénzem miatt, még a szülinapom se jegyezte meg nem még egy tábla csokit kaptam volna, én tartottam el az utolsó fél évben szóval igen sokáig... Egyáltalán nem biztos, hogy akarok házasodni ill. ott is azért szét lehet szedni a kasszát.

Nem azért dolgozok, hogy én meg ne menjek sehova mert a másik férfi büszkesége nem engedi.

2020. aug. 29. 08:54
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen érthető, hogy nem akarsz senkit eltartani, nem is erről van szó, hanem havi x összeggel ami nem okoz neked gondot beszállj a közös programokra, hiszen többet keresel, mint ő.

Leírtak alapján két észrevételem van. 200e forint fizetés nem olyan kevés, albérlet mellett, ha nincs extra programom, nem veszek új ruhát, elektronikát, 110e-ből kijövök Budapesten (főzök magamra), azaz jelen esetben 90e megmaradna ruhára, programokra, megtakarításra. Gondolom barátod inkább valami másra költ, ami viszont probléma lehet (alkohol, cigi, más luxus termék, kész ételek), így nekem is kevésbé lenne kedvem támogatni.

Kollégiumban nagyon szerényen éltem, volt, hogy havi 60e forintból. 6 év egyetem van a jó fizetésem mögött és több év szakmai gyakorlat (egyetem mellett), ami alig fizetett, ugyanakkor egyáltalán nem zavar, ha a párom kevesebbet keres és nagyobb arányban szállok be a programokba. Úgy gondolom köztetek nincs erős kötődés, csak úgymond együtt vagytok mert nincs jobb. Ne raboljátok egymás idejét, keress olyat, akivel jól érzed magad és nem zavar ha néha meghívod egy hot-dogra.

2020. aug. 29. 09:13
 13/32 anonim ***** válasza:
79%

Én is ugyanezt az utat jártam be, munka mellett tanultam, gürcöltem és mégis közösködöm a férjemmel, akkor is közösködtem, mikor ő kevesebbet keresett. Ő meg akkor közösködött velem, mikor én kerestem keveset.

Lehet, hogy ezért élek én boldog házasságban évek óta, nem te.

2020. aug. 29. 09:17
 14/32 A kérdező kommentje:
Utolsóka :) aranyos megszólalás de gondolom téged nem használnak ki a pénzed miatt :) addig meg csitt legyen ;)
2020. aug. 29. 09:44
 15/32 A kérdező kommentje:
Sajá házam van saját magamnak fizetem a hitelem abba nem kell beleadni csak a kaja meg a rezsi úgy gondolom kb 30-40 ezer nem kéne leterhelőnek lennie senkinek...
2020. aug. 29. 09:45
 16/32 A kérdező kommentje:
12-es igen exem cigizett neg a hambi meg a stb... Meg karakteres játékokat vásárolt az én bankkártyámmal stb stb.
2020. aug. 29. 09:46
 17/32 A kérdező kommentje:

És kedves 13-mas én úgy gondolom, hogy rohadtul nem kell nekem sietni a házassággal :) inkább válogatok, gyanakszom mintsem pl. hozzámentem volna az exemhez aki egy kihasználós szar, adóssággal teli és leterhelték volna a házam amiért én éveken keresztül küzdöttem, hogy legyen.

Szóval ezekbe is bele kéne ám gondolni, mert válásnál írtó szívás...

Na de tudod a kommentedből már nem is indulok ki a személyedből :) megtartom magamnak mit gondolok :) kis vicceske

2020. aug. 29. 09:50
 18/32 A kérdező kommentje:

Mert tudod én is ha szeretek valakit akkor leszarom mennyit keres, fizetek fizetek de van egy egészséges határ mivel nem nekem van fasz a lábam közt szerintem. Ha nem látom a szándékot csak azt, hogy a hülye csaj majd úgyis fizet mert szeret akkor inkább megdöglök egyedül :)

Mellesleg randiztam anno egy sráccal akivel akkor egyformán kerestünk ő mesélte, hogy előttem badoon ismert meg egy lányt taliztak. A srác begurult fiat puntoval farmer póló, a csaj meg bmw-vel ilyen óra olyan ruha stb... Szarul érezte magát mellette na de ez van

2020. aug. 29. 09:53
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

"egyformán kerestünk ő mesélte, hogy előttem badoon ismert meg egy lányt taliztak. A srác begurult fiat puntoval farmer póló, a csaj meg bmw-vel ilyen óra olyan ruha stb... "

Két ember lehet egyformán keres, csak az egyik rázza a rongyot, a másik nem. Azt látják mások, hogy kinek milyen kocsija, órája, ruhája van, de azt nem, hogy az egyiknek tök üres a bankszámlája, a másiknak meg van 10/20/40 milliója a bankban, ami miatt nyugodtan alszik.

2020. aug. 29. 10:02
 20/32 A kérdező kommentje:
Hát tudod ha pl csak heti 1 doboz cigivel veszek kevesebbet már akkor tudok félretenni ínségesebb időkre.
2020. aug. 29. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!