Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim? Én vagyok csak ilyen maradi?
Van egy srác,akit barátok által ismertem meg. Mondta a barátaimnak,hogy szimpatikus vagyok neki, szeretne velem még találkozni.Ő is tudja,hogy nekem is szimpatikus volt,én is szeretnék egy újabb találkozót.Facebookon bejelölt,elkezdtünk irogatni,de őszintén szólva nekem ez nagy csalódás,hogy egy felnőtt férfi ha szeretne tőlem valamit,akkor miért neten irogat?
Amúgy sem szoktam sokat fenn lenni, van olyan nap,hogy fel sem megyek.
Ráadásul a számomat is tudja,fel is hívhatott volna,hogy kérjen egy randit.Manapság tényleg így szokás ismerkedni?Nem divat már személyesen találkozni?
Maradi vagy, ennyi. Haladhatnál a korral egy picit.
Kezdésnek miért probléma, ha ott is beszélgettek és megismer téged?
Amúgy is, ez ingyen van, a telefonhívás meg pénzes! Azt azért ne várd már el, hogy állandóan telefonon értekezzen veled, amikor van más módja is, hogy kapcsolatot tartsa veled.
Itt megbeszélitek az időpontokat, a randiig is tudtok itt csevegni, szóval, nyugodj meg szépen!
Szerintem teljesen oké hogy facebookon ír. Én személy szerint utálok telefonálni, szorongok tőle, főleg ha nem ismerem a másik felet. Írásban viszont sokkal könnyebben beszélgetek. A másik meg: biztos vagyok benne hogy vannak olyan lányok, akiknek meg az az elvárás, hogy a találkozó előtt ismerkedjenek meg jobban írásban (pl én is inkább úgy szeretnék találkozni hogy előtte már sokat beszéltünk). Szóval ő lehet arra gondol, hogy te is ilyen vagy, vagy nem akarja hogy letámadásnak érezd és elmenekülj, stb.
Nem tudja az igényeidet, hiszen nem mondtad neki hogy szeretnéd ha telefonon randit kérne, így ennyi bénázás engedtessék meg neki :D
"ezért nem értem."
Nem baj, majd megérted, ha agyilag felnősz a feladathoz. :)
Szóval, mivel beszélgettetek és találkoztatok egyszer személyesen, akkor innentől kezdve csak is kizárólag ő téged csakis telefonon kereshet, mert te ezt várod el tőle, más egyéb opció szóba se jöhet.
Hűű.. de merev vagy kislány. :D
És ennyiből leírod a pasit, csak mert nem volt hajlandó csakis telefonon értekezni veled?
Akkor ennyire telefonmániás vagy, te miért nem hívogatod őt..stb. Ha ennyi pénzed van a telódon, akkor tartsd vele a kapcsolatot csak így, de azt ne várd el, hogy ő is állandóan csak telefonon fog téged keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!