Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim? 22/n
Ne álszentkedjünk, mindenkinek vannak alapvető elvárásai ha komoly kapcsolatot akar. Persze kis mértékben el lehet ezektől térni, ha 1-2 dolog nem teljesül, még nincs vész, de összességében nekem ezek kellenek, hogy hosszú távon is jól működjön a kapcsolat:
két részre bontom a dolgot, belső és külső is fontos, ha nem is ugyanolyan mértékben.
belső:
-intelligens, viszonylag művelt
-jó a humora, nem sértődős
-kapcsolatban szeret irányítani
-igényli hosszú távon is a gyakori szexet, szeret benne kísérletezni, szeret domináns lenni az ágyban
-vagy tanul, vagy dolgozik, vagy munkát keres
-egyenlő félnek tekinti a nőt, net tartja a házimunkát/gyereknevelést női privilégiumnak
-nem cigizik napi szinten (ezzel tudom, hogy sok embert kizárok, de egyszerűen hányingerem van a cigi szagától, és fogmosás után is megérzem brr)
-hűséges
-van önbizalma, nem utálja önmagát és a világot
-szeret vitázni
külső:
-magasabb nálam minimum pár centivel (tehát lehetőleg 175centi feletti, persze ez valamennyire rugalmas, ha tetszik nagyon egyébként, nem gond ha picit alacsonyabb)
-nem extrém elhízott/vékony, ideális esetben vékonyan izmos, de nem gond, ha átlagos testalkatú
-igényes magára, de nem metroszexuális
-nem csúnya az arca (perzse ez nagyon szubjektív, de valamilyen formában szeretném jelezni, hogy sajnos nekem is fontos, hogy ne taszítson az illető arcberendezése :D)
Szerintetek ezek túl nagy elvárások? :)
Te pont oylat keresel mint én.
Ja nem, mert én a fentieken kívül még gazdag is vagyok :(
Hát az arcomat nem tudom, többi nálam az óriási önbizalom kívül meg van, az se rossz, de nem is megrendíthetetlen.
Egyébként itt az is a kérdés, hogy te mit tudsz cserébe felmutatni? Mert ha ezeket, vagy ezek női megfelelőjét, akkor okés a helyzet, de ha közel sem, akkor nem reálisak az elvárásaid. 23/F
5ös, természetesen ez is lényeg, mivel alap dolognak tartottam, nem írtam le :)
csak olyan barátaim voltak, akik megfeleltek az elvárásaimnak, de nagyon kevés ilyen pasit ismerek, ezért kérdeztem :)
Azt írod 1-2 dolog, ha nem teljesül, az még nem baj. Amennyiben a cigit nem vesszük figyelembe, akkor maximálisan megfelelek az elvárásaidnak, de gondolom pont az az egy kizáró ok. Megyek is a francba rágyújtani ;p
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!