Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim? 22/n
Ne álszentkedjünk, mindenkinek vannak alapvető elvárásai ha komoly kapcsolatot akar. Persze kis mértékben el lehet ezektől térni, ha 1-2 dolog nem teljesül, még nincs vész, de összességében nekem ezek kellenek, hogy hosszú távon is jól működjön a kapcsolat:
két részre bontom a dolgot, belső és külső is fontos, ha nem is ugyanolyan mértékben.
belső:
-intelligens, viszonylag művelt
-jó a humora, nem sértődős
-kapcsolatban szeret irányítani
-igényli hosszú távon is a gyakori szexet, szeret benne kísérletezni, szeret domináns lenni az ágyban
-vagy tanul, vagy dolgozik, vagy munkát keres
-egyenlő félnek tekinti a nőt, net tartja a házimunkát/gyereknevelést női privilégiumnak
-nem cigizik napi szinten (ezzel tudom, hogy sok embert kizárok, de egyszerűen hányingerem van a cigi szagától, és fogmosás után is megérzem brr)
-hűséges
-van önbizalma, nem utálja önmagát és a világot
-szeret vitázni
külső:
-magasabb nálam minimum pár centivel (tehát lehetőleg 175centi feletti, persze ez valamennyire rugalmas, ha tetszik nagyon egyébként, nem gond ha picit alacsonyabb)
-nem extrém elhízott/vékony, ideális esetben vékonyan izmos, de nem gond, ha átlagos testalkatú
-igényes magára, de nem metroszexuális
-nem csúnya az arca (perzse ez nagyon szubjektív, de valamilyen formában szeretném jelezni, hogy sajnos nekem is fontos, hogy ne taszítson az illető arcberendezése :D)
Szerintetek ezek túl nagy elvárások? :)
#20: azért ezek -- egy átlag, magára adó, tanult nőhöz képest -- nem akkor dolgok, hogy valaki ennyitől egoista legyen. Az arcra nem csúnya persze kérdéses pont, de feltételezem, hogy nem egy Cristiano Ronaldót keres a hölgy.
A magyarellenes sovinizmusod pedig különösen vicces, tekintve, hogy te magad is magyar vagy.
-Jó a humorom, legalábbis senki nem merte még kritizálni.
-Intelligens vagyok, a netes IQ tesztek alapján 170 körüli értékek jöttek ki. Egyszer elmentem a menzára is, de semmi kaját nem láttam, így végül egy éttermet választottam helyette.
-Viszonylag műveltnek tartom magam, persze még nem vagyok olyan szinten megművelve, mint az őszi káposztarepce termesztés előtt az agyagbemosódásos barna erdőtalaj, de majd igyekszem felzárkózni.
-Az ágyban természetesen domináns vagyok, de ha az asztalon, a szekrényen, a kertben, egy repülő wc-jében, vagy a Panama csatorna közepén található kis szigeten csináljuk,akkor elvárom, hogy ő irányítson. Hosszú távon és gyakran igénylem a szexet, ezért a Panamába tartó repülőúton nyilvánvalóan végig ez lenne a program. Szeretek benne kísérletezi, úgyhogy mindenképpen kipróbálnánk az ejtőernyővel kiugrás közbeni aktust, majd természetesen a fent említett szigeten landolnánk.
-3in1 Tanulok,mert még egyetemre járok, dolgozom alkalmi szinten, hogy legyen mellette zsém és bár pénzt nem sokat, de annál több munkát keresek.
-"egyenlő félnek tekinti a nőt, net tartja a házimunkát/gyereknevelést női privilégiumnak "
Arról nem tehetek, hogy a net a házimunkát meg a gyereknevelést női privilégiumoknak tartja. Nem kell annyi netes cikket olvasni.
-"nem cigizik napi szinten (ezzel tudom, hogy sok embert kizárok, de egyszerűen hányingerem van a cigi szagától, és fogmosás után is megérzem brr)"
Hát, attól, hogy fogat mosol, még ugyanúgy érezni fogod, inkább orrdugót vagy egy kiadós náthát javasolnék erre a problémára.
Még az a szerencséd, hogy nem dohányzom, max évente néhány szivart engedek meg magamnak(természetesen Kubából).
-Hűséges vagyok és őszinte, bár mivel gyakorta ironizálok, illetve viccelődöm, ezért sokszor azt hiszik, hogy hülyéskedek, amikor teljesen komolyan beszélek, vagy éppen fordítva.
-Van önbizalmam, talán több is mint kéne. Utálni nem utálok senkit és semmit, mert az fölösleges idő és energiapocsékolás.
-Szeretek vitázni, az más kérdés, hogy velem általában nem szeretnek vitázni.
-185cm vagyok, úgyhogy mellettem felveheted a kedvenc tűsarkúdat is.
-Vékonyan izmos nem vagyok, inkább izmosan vékony, de majd még gyúrok rá.
-Igényes vagyok magamra, a legfinomabb ételeket eszem, a legminőségibb italokat iszom, a legjobb környéken lakok, a legmenőbb egyetemre járok, az öltözködéshez még nem értek, de majd csiszolok rajta. Ja és csak repülőn szexelek, a metrókat nem csípem.
-Az arcom olyan, mintha angyalok faragták volna...nem a legügyesebb angyalok, de hát nem tehetek róla, hogy
Michelangelo éppen szabadságon volt.
Szóval ezek nem túl nagy elvárások, úgy nézem többé-kevésbé megfelelek mindegyiknek.
Tegyük fel, hogy a 18-34 korosztályban gondolkodsz. Ez 1 060 836 férfit jelent. (forrás: [link]
"-nem cigizik napi szinten"
A 18-34-ig korcsoportban a férfiak 42%-a dohányzik rendszeresen, azaz 58% alkalomszerűen vagy egyáltalán nem. (forrás: [link]
Marad kb. 615 284 férfi.
Tegyük fel, hogy ebből minden 3. szimpatikus neked külsőre, kb. 205 094-re szűkül a kör.
Feltételezzük, hogy azért valamennyire normális erkölcsi értékrended van, tehát nem árt, ha valaki szingli, és csak minden 10. legyen párkapcsolatban: 184 585 férfi.
"-intelligens, viszonylag művelt"
"-jó a humora, nem sértődős"
"-szeret vitázni"
Továbbá azt is tegyük fel, hogy azért van valamilyen korreláció az IQ pontszám és a felsorolt tulajdonságok között. Mondjuk, hogy az átlagon felüliek érdekelnek, tehát legyen pont 100 az alsó határ. E fölött az emberek 50%-a teljesít, így nagyjából 92 292 férfi van az országban aki megfelelne neked.
Ezek a becslések elég lazák, valamint nem vettem figyelembe minden elvárásodat. Így is a 18-34 korosztálynak csupán csak kevesebb 9%-áról van szó. Ez azt jelenti, hogy kizársz 91%-ot.
Hogy túl nagyok-e az elvárások, ahhoz nekem még arra is szükségem lenne, hogy mihez képest mérjük. Szóval döntsön más, de azért hagytam itt egy kis spekulációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!