Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nagyok az elvárásaim? 22/n

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az elvárásaim? 22/n

Figyelt kérdés

Ne álszentkedjünk, mindenkinek vannak alapvető elvárásai ha komoly kapcsolatot akar. Persze kis mértékben el lehet ezektől térni, ha 1-2 dolog nem teljesül, még nincs vész, de összességében nekem ezek kellenek, hogy hosszú távon is jól működjön a kapcsolat:

két részre bontom a dolgot, belső és külső is fontos, ha nem is ugyanolyan mértékben.

belső:

-intelligens, viszonylag művelt

-jó a humora, nem sértődős

-kapcsolatban szeret irányítani

-igényli hosszú távon is a gyakori szexet, szeret benne kísérletezni, szeret domináns lenni az ágyban

-vagy tanul, vagy dolgozik, vagy munkát keres

-egyenlő félnek tekinti a nőt, net tartja a házimunkát/gyereknevelést női privilégiumnak

-nem cigizik napi szinten (ezzel tudom, hogy sok embert kizárok, de egyszerűen hányingerem van a cigi szagától, és fogmosás után is megérzem brr)

-hűséges

-van önbizalma, nem utálja önmagát és a világot

-szeret vitázni

külső:

-magasabb nálam minimum pár centivel (tehát lehetőleg 175centi feletti, persze ez valamennyire rugalmas, ha tetszik nagyon egyébként, nem gond ha picit alacsonyabb)

-nem extrém elhízott/vékony, ideális esetben vékonyan izmos, de nem gond, ha átlagos testalkatú

-igényes magára, de nem metroszexuális

-nem csúnya az arca (perzse ez nagyon szubjektív, de valamilyen formában szeretném jelezni, hogy sajnos nekem is fontos, hogy ne taszítson az illető arcberendezése :D)

Szerintetek ezek túl nagy elvárások? :)

2017. jan. 11. 12:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
91%

#20: azért ezek -- egy átlag, magára adó, tanult nőhöz képest -- nem akkor dolgok, hogy valaki ennyitől egoista legyen. Az arcra nem csúnya persze kérdéses pont, de feltételezem, hogy nem egy Cristiano Ronaldót keres a hölgy.

A magyarellenes sovinizmusod pedig különösen vicces, tekintve, hogy te magad is magyar vagy.

2017. jan. 11. 13:51
 22/33 anonim ***** válasza:
Imádnál :P
2017. jan. 11. 14:53
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

-Jó a humorom, legalábbis senki nem merte még kritizálni.

-Intelligens vagyok, a netes IQ tesztek alapján 170 körüli értékek jöttek ki. Egyszer elmentem a menzára is, de semmi kaját nem láttam, így végül egy éttermet választottam helyette.

-Viszonylag műveltnek tartom magam, persze még nem vagyok olyan szinten megművelve, mint az őszi káposztarepce termesztés előtt az agyagbemosódásos barna erdőtalaj, de majd igyekszem felzárkózni.

-Az ágyban természetesen domináns vagyok, de ha az asztalon, a szekrényen, a kertben, egy repülő wc-jében, vagy a Panama csatorna közepén található kis szigeten csináljuk,akkor elvárom, hogy ő irányítson. Hosszú távon és gyakran igénylem a szexet, ezért a Panamába tartó repülőúton nyilvánvalóan végig ez lenne a program. Szeretek benne kísérletezi, úgyhogy mindenképpen kipróbálnánk az ejtőernyővel kiugrás közbeni aktust, majd természetesen a fent említett szigeten landolnánk.

-3in1 Tanulok,mert még egyetemre járok, dolgozom alkalmi szinten, hogy legyen mellette zsém és bár pénzt nem sokat, de annál több munkát keresek.

-"egyenlő félnek tekinti a nőt, net tartja a házimunkát/gyereknevelést női privilégiumnak "

Arról nem tehetek, hogy a net a házimunkát meg a gyereknevelést női privilégiumoknak tartja. Nem kell annyi netes cikket olvasni.

-"nem cigizik napi szinten (ezzel tudom, hogy sok embert kizárok, de egyszerűen hányingerem van a cigi szagától, és fogmosás után is megérzem brr)"

Hát, attól, hogy fogat mosol, még ugyanúgy érezni fogod, inkább orrdugót vagy egy kiadós náthát javasolnék erre a problémára.

Még az a szerencséd, hogy nem dohányzom, max évente néhány szivart engedek meg magamnak(természetesen Kubából).

-Hűséges vagyok és őszinte, bár mivel gyakorta ironizálok, illetve viccelődöm, ezért sokszor azt hiszik, hogy hülyéskedek, amikor teljesen komolyan beszélek, vagy éppen fordítva.

-Van önbizalmam, talán több is mint kéne. Utálni nem utálok senkit és semmit, mert az fölösleges idő és energiapocsékolás.

-Szeretek vitázni, az más kérdés, hogy velem általában nem szeretnek vitázni.

-185cm vagyok, úgyhogy mellettem felveheted a kedvenc tűsarkúdat is.

-Vékonyan izmos nem vagyok, inkább izmosan vékony, de majd még gyúrok rá.

-Igényes vagyok magamra, a legfinomabb ételeket eszem, a legminőségibb italokat iszom, a legjobb környéken lakok, a legmenőbb egyetemre járok, az öltözködéshez még nem értek, de majd csiszolok rajta. Ja és csak repülőn szexelek, a metrókat nem csípem.

-Az arcom olyan, mintha angyalok faragták volna...nem a legügyesebb angyalok, de hát nem tehetek róla, hogy

Michelangelo éppen szabadságon volt.

Szóval ezek nem túl nagy elvárások, úgy nézem többé-kevésbé megfelelek mindegyiknek.

2017. jan. 11. 16:08
 24/33 anonim ***** válasza:
Tessék aranybogár! Annyi a jelentkeződ, győzzed válogatni !! ;) :D
2017. jan. 11. 16:23
 25/33 anonim ***** válasza:
Ebben mi az extra? :D
2017. jan. 11. 17:09
 26/33 anonim ***** válasza:
Semmi. Nem is a saját listája. A napokban írta ki ezt egy hímnemű, annyi különbséggel, hogy ő" normális lányt keresett " ! És benne volt, hogy 5 éven belül gyereket szeretne.
2017. jan. 11. 17:16
 27/33 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy a 18-34 korosztályban gondolkodsz. Ez 1 060 836 férfit jelent. (forrás: [link]

"-nem cigizik napi szinten"

A 18-34-ig korcsoportban a férfiak 42%-a dohányzik rendszeresen, azaz 58% alkalomszerűen vagy egyáltalán nem. (forrás: [link]

Marad kb. 615 284 férfi.

Tegyük fel, hogy ebből minden 3. szimpatikus neked külsőre, kb. 205 094-re szűkül a kör.

Feltételezzük, hogy azért valamennyire normális erkölcsi értékrended van, tehát nem árt, ha valaki szingli, és csak minden 10. legyen párkapcsolatban: 184 585 férfi.

"-intelligens, viszonylag művelt"

"-jó a humora, nem sértődős"

"-szeret vitázni"

Továbbá azt is tegyük fel, hogy azért van valamilyen korreláció az IQ pontszám és a felsorolt tulajdonságok között. Mondjuk, hogy az átlagon felüliek érdekelnek, tehát legyen pont 100 az alsó határ. E fölött az emberek 50%-a teljesít, így nagyjából 92 292 férfi van az országban aki megfelelne neked.

Ezek a becslések elég lazák, valamint nem vettem figyelembe minden elvárásodat. Így is a 18-34 korosztálynak csupán csak kevesebb 9%-áról van szó. Ez azt jelenti, hogy kizársz 91%-ot.

Hogy túl nagyok-e az elvárások, ahhoz nekem még arra is szükségem lenne, hogy mihez képest mérjük. Szóval döntsön más, de azért hagytam itt egy kis spekulációt.

2017. jan. 11. 17:28
 28/33 anonim ***** válasza:
Ez tényleg csak attól függ, hogy te milyen vagy. Nem mindenki ugyanazt várhatja el.
2017. jan. 11. 18:28
 29/33 anonim ***** válasza:
Csúnya és vékony vagyok, de amúgy megfelelek az általad írtaknak, most akkor automotaikusan járunk, vagy ez a 2 pont annyira számít?
2017. jan. 11. 19:14
 30/33 anonim ***** válasza:
#29: hat intelligens sem vagy a kerdesed alapjan, szoval en nem remenykednek. :)
2017. jan. 11. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!