Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nagyok az elvárásaim? 22/n

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az elvárásaim? 22/n

Figyelt kérdés

Ne álszentkedjünk, mindenkinek vannak alapvető elvárásai ha komoly kapcsolatot akar. Persze kis mértékben el lehet ezektől térni, ha 1-2 dolog nem teljesül, még nincs vész, de összességében nekem ezek kellenek, hogy hosszú távon is jól működjön a kapcsolat:

két részre bontom a dolgot, belső és külső is fontos, ha nem is ugyanolyan mértékben.

belső:

-intelligens, viszonylag művelt

-jó a humora, nem sértődős

-kapcsolatban szeret irányítani

-igényli hosszú távon is a gyakori szexet, szeret benne kísérletezni, szeret domináns lenni az ágyban

-vagy tanul, vagy dolgozik, vagy munkát keres

-egyenlő félnek tekinti a nőt, net tartja a házimunkát/gyereknevelést női privilégiumnak

-nem cigizik napi szinten (ezzel tudom, hogy sok embert kizárok, de egyszerűen hányingerem van a cigi szagától, és fogmosás után is megérzem brr)

-hűséges

-van önbizalma, nem utálja önmagát és a világot

-szeret vitázni

külső:

-magasabb nálam minimum pár centivel (tehát lehetőleg 175centi feletti, persze ez valamennyire rugalmas, ha tetszik nagyon egyébként, nem gond ha picit alacsonyabb)

-nem extrém elhízott/vékony, ideális esetben vékonyan izmos, de nem gond, ha átlagos testalkatú

-igényes magára, de nem metroszexuális

-nem csúnya az arca (perzse ez nagyon szubjektív, de valamilyen formában szeretném jelezni, hogy sajnos nekem is fontos, hogy ne taszítson az illető arcberendezése :D)

Szerintetek ezek túl nagy elvárások? :)

2017. jan. 11. 12:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%

És pont emiatt hülyeség a listázás. Hisz az alapvető kémiára szükség van.

Lazán kell venni, a kémia alapján megismerni valakit, ha idővel nem mutatja ezeket a jegyeket, amit te szeretnél látni a másikban, akkor különválnak az utak.

2017. jan. 11. 13:05
 12/33 anonim ***** válasza:
Sajnos túl fiatal vagy hozzám !
2017. jan. 11. 13:10
 13/33 anonim ***** válasza:
Azok.
2017. jan. 11. 13:11
 14/33 anonim ***** válasza:

Kb, 12 évesen írtam 3 listát! " Mi kell a tökéletes élethez!? " Milyen a tökéletes férfi? " - ha kivettem volna őket, olyan boldogtalan lennék mint a nyavaja!:D

A 3. a " Bakancs listám ,, ! Ott is van pár fura dolog, meg nyilván bővült!

2017. jan. 11. 13:17
 15/33 anonim ***** válasza:
*követtem.
2017. jan. 11. 13:18
 16/33 anonim ***** válasza:
66%

Nem szeretem, amikor valaki úgy mutatja be az elvárásait egy férfi felé, mintha valami bevásárlólistát készítene, és ha egyik sincs, akkor már nem az igazi.

Szerintem nem lehet ilyen részletesen megfogalmazni a másik iránti igényeinket, vannak hibák amelyeket elnézünk a másiknak, mert kedveljük/szeretjük, de vannak olyanok is amelyeket nem. Amit leírtál az nagyon relatív dolgokból áll össze. De ha az ismerkedés elején ilyen elvárásaid vannak, akkor joggal a férfi is elvárhatja tőled ugyanezt.

2017. jan. 11. 13:18
 17/33 Szergej55 ***** válasza:
Igen.
2017. jan. 11. 13:19
 18/33 anonim ***** válasza:
A kémia pedig egy nagyon is létező jelenség: volt egy lány akivel nagyban hasonlítottunk egymásra, mégsem működött mert ő nem érzett úgy ahogy én, nem volt meg a kémia. E nélkül nem sokat tehet az ember.
2017. jan. 11. 13:20
 19/33 A kérdező kommentje:

13-as, 17-es, leírnátok, hogy miért túl nagy elvárások? :)

egy "igen"-ből nem tudok túl sokat leszűrni.

nőként tudok ennyit nyújtani (saját véleményem szerint, ennél többet is, de biztosan van olyan, aki ellenkező véleményen lenne) egy kivétel van, az, hogy sértődős vagyok. persze próbálok változtatni, de kutyából nem lesz szalonna :D

2017. jan. 11. 13:26
 20/33 anonim ***** válasza:
44%
Na,a magyar pasiktól ha csak a belsőt elvárod,már hőbörögnek.Úgy,hogy inkább külhonival kezdj,ott ezt könnyebben megtalálod.Aki pasiban ilyen és magyar,akkora egója van mint a ház és végképp elviselhetetlen,úgy az esetek kb. 80%ban.
2017. jan. 11. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!