Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én gondolom rosszul, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom rosszul, hogy nem jó ha nagyok az ellentétek?

Figyelt kérdés

Engem nem érdekelt eddig ki mennyit keres.

De én nőként azért nettó 420-at keresek.

Ismerkedtem egy sráccal sokat mentünk ide-oda, ő keres nettó 190 ezret amivel mindaddig nem volt probléma ameddig nem járkáltunk el pl. Strandra, gyrososhoz. Nem nívós helyekre.

Rosszul éreztem magam, hogy elvisz valahova és számolgatja a pénzét utána meg közli " kicsit sokat költöttem" 1200 ft-os strandbelépő pl.

Utána én kezdtem el magamnak fizetni a dolgokat ha mentünk és tankoltam.

Elkezdtem ezen gondolkozni, hogy mi lesz majd ha együtt lakunk majd " én tartom el" és lehet mêgis vannak ellentêtek a pênz miatt?

Exemnél is igazából ez bukott ki, hogy keveset keresett,de nem tudta már vállalni velem ezt a közös életet pedig nem sok a rezsi meg nem éltünk nagy lábon ami meg nekem volt rossz, mert úgy éreztem " csöves" vagyok pedig megengedhetek magamnak sok mindent. Fizettem a tankolását,biztosítását stb nem kértem vissza.Így inkább haza költözött ahol nem kell fizetnie semmit.

Tudom rossz ember vagyok ez miatt, de nekem is szar, ha kenőmájason kell élnem amikor a másik veszi a kaját vagy a helyi strandra nem jutok el, mert neki nincs pénze én meg ne fizessek, mert milyen ciki.

2020. aug. 29. 06:38
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Mindenkinek csak annyi jött le, hogy én jól keresek a pasik keg nem és jujj én nem vagyok boldog.

De azt senki nem veszi észre, hogy írtam én fizetnék bármit csak menjünk de a pasi büszkeség miatt nem mert az " milyen már" mint a kedves házas kommentelő is ugye? :) Oltogatást hagyd az orvosokra, mert neked nem megy

2020. aug. 29. 10:30
 22/32 anonim ***** válasza:

"fizetek fizetek de van egy egészséges határ mivel nem nekem van fasz a lábam közt szerintem"

Mert ha f.asz van a pénzesebb fél lába között, akkor nincs "egészséges határ"?

Hányinger...

2020. aug. 29. 11:02
 23/32 A kérdező kommentje:

Lehet hányinger meg 21.század és 2020...de akkor se egy nő tartson már egy pasit bocsika.

Az más dolog ha X ideig ki kell segíteni egymást, mert pl. Beteg vagy munkanélküli.

De ne én fizessek már mindent mikor enyém a ház is, te is nagy hányinger lehetsz.

2020. aug. 29. 11:11
 24/32 anonim ***** válasza:

Bocsika, fordított esetben is ugyanolyan abszurd.

Bocsika. :)

2020. aug. 29. 11:15
 25/32 A kérdező kommentje:

Utolsó kívánom neked főleg ha nő vagy anyagilag jól használjanak ki :) aztán majd mehet a hányinger...

Amikor nem csak a saját szarodat kell fizetni,hanem a párodét akit szeretsz, fizeted neki a tankolást, a kaját, ruhát veszel neki, meg az autószerelőt és miért? Mert " most nincs úgy pénzem, mert vettem másik autót elment átírásra stb stb..." De közben halomra veszi a cigit, házimunkában se segít és még veled se foglalkozik... Na ez a hányinger.:)

2020. aug. 29. 11:17
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, 7 éve van párom, aki nem használ ki. Normálisan keres (kicsivel többet, mint én, mindketten nettó 300 felett, de 400 alatt), nem cigizik, és nemcsak "segít" a házimunkában, hanem együtt csináljuk, közös feladat. Amit leírsz, az olyan pár tényleg hányinger. De félreértesz, én egy szóval sem mondtam, hogy ezt el kéne tűrni bárkinek is. Csak az bökte ki a szemem, hogy szerinted azért kell, hogy legyen egészséges határ nálad, mert nem férfi vagy.

Mert ha egy nő csinálja a leírtakat egy férfival, és egy nő valaga van kitartva, az miben más?

Nekem csak a szexizmusod bökte ki a szemem, nem a többi.

De azért köszi a "jókívánságot"... ;)

2020. aug. 29. 11:23
 27/32 anonim ***** válasza:

De kérdező, értsd már meg, az, hogy valaki 200 ezret keres, nem azt jelenti, hogy el kell tartani.

Azén férjem tavaly pl. 180-at kapott munkahelyváltás után, és akkor sem b*szta el a fizuját cigire meg hamburgerre. Az, hogy te kifogtál egy ilyet, nem azt jelenti, hogy aki nem keres 3-400 ezret, automatikusan eltartandó idióta.

2020. aug. 29. 11:27
 28/32 A kérdező kommentje:

Nyílván nőben is gusztustalan, ott meg főleg mert sokan úgy vannak vele, hogy ez jár.. mint 1000 példát tudnék.

Nem az a bajom, hogy nem keres milliókat hanem az ha inkább azt nyögi be, hogy nincs pénzem erre arra,de közben a karton cigit meg veszi, értitek?

Meg ha én felajánlom, hogy bazzeg nem érdekel mennyibe kerül kifizetem csak menjünk már... Érted akkor azért miért én vagyok a rossz? Mert úgy làtom ha ÉN használnám ki a pasit akkor se lennék különb, mint most hogy engem nem kell kitartani senkinek, látom ez nem érték a mai világban :) 🤷🤷🤷

Kinek mi jött le,de ez van. :) Mindenkinek köszi a véleményeket

2020. aug. 29. 11:38
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem kell ezen ennyit agayalni. Ha nem működik, akkor nem működik, mindegy miért nem. Ne kínlódj éveket valaki olyan mellett, akivel nem érzed jól magad. A 190 ezres pasival nem a 19 ezer volt a baj, hanem az, ha valaki férfiként ennyit keres, abban semmi ambíció, törekvés nincs. Te meg tuti ambíciózus nő vagy, másképp nem keresnél 420-at. Úgy viszont nem lehet élni, hogy az egyik tanulna, vállalkozna, a másik meg csak elvan a minimálbérével és nem akar többet.
2020. aug. 29. 14:45
 30/32 anonim ***** válasza:

" valaki férfiként ennyit keres, abban semmi ambíció, törekvés nincs."

1. És ha alulfizetett, de értékes szakmája van mondjuk? Orvos, pszichológus, tanár, mentős, ápoló, tűzoltó? Na, akkor mi van? :)

2. Miért fontos kiemelni, hogy "férfiként"?

2020. aug. 29. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!