Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 52 éves férfi és 25 éves nő -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

52 éves férfi és 25 éves nő - randi/szexkapcsolat mennyire elítélendő?

Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 14:58
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Annyira latszik, hogy kapcsolatszuzek irnak ide, a dugason kivul nem erdekli oket semmi. Meg a feszes test az egyeduli ertek naluk. En nem irigylem toled, lattam belulrol milyen kapcsolatok is ezek, sot a fesezes testu kivetelesen szep arcu baratnomet is csalta az idosebb pasija.:)) En eltem feszes testuvel, gyonyoruszepen tudott hazudni a szemembe. Nem minden a kinezet, sot ha egyutt elsz valakivel egy ido utan megszokod, a jellemtelenseget mar kevesbe. A masik pedig, nem mindenki irigy fajta. En voltam szep es fiatal, eltem, nem erzem azt, hogy lemaradtam valamirol, ja es ha negyveneves no lennel tudnad azt is, hogy hany nalad fiatalabb ficko probalkozik be rendszeresen, pedig nem nezel ki ugy mint husz eves korodban. Szoval ez nekunk is sokkoloan hat. Summa summarum az is hulyeseg, hogy itt mindenki irigykedik, meg a kozepokoru no szarnak se kell, idos pasi az asz, csak itt feltetelezik azt.
2020. aug. 28. 17:43
 32/43 anonim ***** válasza:
70%
Én 50 évesen - bármilyen jól is nézek ki - nem tartanám épelméjűnek azt a 25 éves nőt, aki be lenne indulva rám. Valahogy nekem ez természetellenes.
2020. aug. 28. 20:29
 33/43 anonim ***** válasza:
En 35 vagyok es a gimnazista tanitvany nok egy resze be van ram indulva (16-18 evesek). De nem foglalkozom veluk.
2020. aug. 28. 20:47
 34/43 anonim ***** válasza:
0%

"Miért választ egy idősebb férfi egy fiatalabb nőt?"

Van aki szerint azért, mert az idősebb pasi vágyik a dominanciára, irányítani akar.

A feszesség, külalak - amit itt gyakran emlegetnek, - csak másodlagos szempont. (van akinél esődleges)

Ez a link ⬇️⬇️⬇️ a NANE instagram oldala, ahol pont a gyakorikerdesekekről szemezgetnek es tárgyalják meg női oldalról a témát, továbbá felhívják a figyelmet az esetleges problémákra is.

[link]

2020. aug. 28. 21:37
 35/43 anonim ***** válasza:
#34 most én értettem félre valamit, vagy tényleg itt egy nő megmondja, aki jól megmondja, hogy mit éreznek a férfiak, mitől van bennük vonzalom? sok szempontból nagyon tisztelem a NANE tevékenységét, de itt egy rémesen sablonos választ sikerült adniuk (az erőforrásokról szóló rész pedig végképp nonszensz. kapcsolatra érett embereknek pedig tudniuk kell egymást egyenlő félként kezelni akkor is, ha a személyes erőforrásaik nem egyenlőek - ami a valóságban gyakran szinte elkerülhetetlen)
2020. aug. 28. 22:06
 36/43 anonim ***** válasza:
* (bocs, átfogalmazás során véletlen benne maradt a "megmondja". a lényeg így is átmegy)
2020. aug. 28. 22:07
 37/43 anonim ***** válasza:
56%

35. Pedig teljesen logikusan van levezetve, itt is volt aki bevallotta, hogy azért keresi a fiatalabb társaságot mert azt be "tudja idomítani" szexuálisan. Azt írták minél fiatalabb annál jobb... Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenhol ahol jóval idősebb az egyik fél ott visszaélés van, de a lehetőség adott.

Ugyanezt írnám akkor is ha egy ötven éves nő akarna egy tini fiúval összejönni. Természetellenes. Talán azt gondolhatod ezek az idősebb nőknek biztos savanyú a szőlő, vagy irigyek, hogy a velük egykorú vagy idősebb férfi nem foglalkozik velük, de nem. Nem erről van szó. Ezek az idősebb nők is voltak egykor fiatalok, ismerik az ilyen kapcsolatok anatómiáját.

Persze vannak tisztességes, egyenes férfiak is akik nem csak szórakoznak a fiatalabb lányokkal, pozitív példa Cooky aki láthatóan mindent meg tesz a családjáért a nagy korkülönbség ellenére is próbál fiatalos maradni, ott segít ahol tud.

Ha te nem tartod magad a fent említett férfiakhoz hasonlónak, nem kell azonosulni vele, ne vedd magadra, tudod akinek nem inge...

2020. aug. 28. 22:28
 38/43 anonim ***** válasza:

#37 Nincs logikusan levezetve. EGY lehetséges, logikus magyarázat. Nincs kutatásokkal alátámasztva. Dogmaszerűen ki van jelentve.

Kezdjük ott, hogy vonzalomról szólt a kérdés ("miért vonzódnak a férfiak"). Vonzalmat amúgy sok olyan férfi is érez(het), aki amúgy ennek hatására nem csinál semmit - a kutatások szerint sokkal több férfi találja vonzónak a tini korosztályt, mint amennyi bármit is kezdeményez ennek hatására. (az meg alapból kissé visszás, hogy egy nő jelenti ki, mitől éreznek vonzalmat a férfiak, én sem osztom az észt arról, hogy milyen érzés szülni vagy menstruálni)

A másfél perces válasz nem csekély részét pedig az eltérő erőforrások témájára szánták, szóval valószínűleg elég fontosnak gondolják. Komplett hülyeség, hogy ha az egyik többet fizet, akkor a másik az alárendeltjévé válik. Akik így állnak hozzá (akár a másikat alávető félként, akár alárendelő félként), azok nem alkalmasak egyenrangú párkapcsolatra. Akik nem tudják kezelni az eltérő erőforrásbeli különbségeket, azoknak akkor sem lesz hosszú életű egyenrangú kapcsolatuk, ha történetesen ugyanannyit keresnek és ugyanannyi élettapasztalattal rendelkeznek.

2020. aug. 28. 22:43
 39/43 anonim ***** válasza:

'Komplett hülyeség, hogy ha az egyik többet fizet, akkor a másik az alárendeltjévé válik.'

Nem hülyeség. Rengetegen vannak ilyen kapcsolatban. Főleg így tudják magukhoz csábítani és kötni a másikat. "Költözz hozzám", "Majd én fizetem a költségeidet" - ez a lánynak is kényelmes. Egy ideig.

' Akik így állnak hozzá (akár a másikat alávető félként, akár alárendelő félként), azok nem alkalmasak egyenrangú párkapcsolatra.'

- ezt jól látod. Viszont nagyon naivnak és jóhiszműnek kell lenni ahhoz lenned, hogy elhiggyed, hogy ilyenek csak a filmekben léteznek.

2020. aug. 28. 23:24
 40/43 anonim ***** válasza:

Egy percig sem mondtam, hogy csak a filmekben van így. DE az a kerek-perec kinyilatkoztatás, ami a videóban van, az esélyét sem adja meg, hogy ne így legyen. Pedig kicsit is haladóbb gondolkodású embereknél nem így van. Nagyon ritka csillagállás az életben, hogy mindkét félnek egyező erőforrásai legyenek. Még ha valakinek fő szempont is a párválasztásnál (ami már alapból elég idegen az emberi természettől, jó néhány szakma képviselői tömegével maradnának pár nélkül), később simán adódhat olyan élethelyzet, hogy az egyik jelentősen többet keres, mint a másik. Aki pedig többet keres, természetes, hogy arányosan többet is ad bele bármibe, ami közös dolog.

Ettől függetlenül kiszolgáltatva lenni sosem jó - amikor valaki nem tudna megállni a saját lábán, az nem egészséges helyzet.

2020. aug. 29. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!