Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
52 éves férfi és 25 éves nő - randi/szexkapcsolat mennyire elítélendő?
Manapság ez teljesen megszokott.
Ha azt mondod, hogy a pasinak van pénze és egzisztenciája akkor nem lepődnék meg
Köztünk is van 16 év .
Max lexarom,hogy másoknak mi a véleményük erről!
Én se foglalkozom mások dolgával.
F
Amennyiben mindketten egyedülállóak vagytok, úgy csináljatok amit akartok, de ellenkező esetben maximálisan elítélem és feldühít a dolog. Olyan nehéz lenne nem családos emberrel kezdeni? Miért kell tönkretenni mások életét, csak mert nem tudsz uralkodni magadon? Nyilván mindkét fél részéről gerinctelen húzás, de megtehetnéd, hogy nem adod alá a lovat, és elutasítod a közeledését, tisztességes gondolkodású emberhez méltóan ( már ha nem te másztál rá). Sajnos a családomban történt és történik megcsalás apám részéről, amolyan nyílt titok. Elárulom neked, borzalmasan tud fájni, ahogy a szemed előtt szakad szét az egykor boldog családod.
Nagyon ritkán szoktam válaszokat írni, azért döntöttem most mellette, mert a leírás illik apámra és a másik félre. Ha van egy kis halovány esély arra, hogy te vagy az a másik fél és elmondhatom mit érzek, akkor már megérte. Remélem te vagy K.
L voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!