Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
52 éves férfi és 25 éves nő - randi/szexkapcsolat mennyire elítélendő?
Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 14:58
11/43 anonim válasza:
Egy éve még azt írtam volna, hogy undorító, a tata test vonaglik a fiatal nőn, még elképzelni is hányinger keltő, most már úgy vagyok vele, hogy hidegen hagy, semmi közöm sem a 25 éves nőhöz, sem az 52 éves férfihez. Nincs jogom mások felett ítélkezni, felőlem úgy éli mindenki az életét ahogy akarja, csak másoknak ne ártson.
14/43 anonim válasza:
"Egyébként ki ítélne el érte?"
Ó, elég sokakat tölt el kényelmetlen érzéssel a tudat, hogy ilyen kapcsolatok léteznek. Férfiak tömegei irigykednek, a nők pedig úgy érzik tőle, hogy ilyen erővel ők is lecserélhetők egy húszasssal-harmincassal fiatalabb leányzóra.
15/43 anonim válasza:
A kis tütü kacsa pénzes disznót talált:DD
Piszok szánalmas mind a kettőre nézve.
16/43 A kérdező kommentje:
Ha hosszútávra terveznék, keresnék egy harmincas férfit. Meg gondolom a férfi is kerene egy negyvenes nőt.
2020. aug. 27. 17:08
17/43 anonim válasza:
Hát fura, szexre én fiatalabb srácot keresnék.
18/43 anonim válasza:
Azért ne csináljunk már úgy mintha minden 50 feletti pasi valami elhízott vénkecske lenne.
30/N
19/43 anonim válasza:
manapság sok ilyen van, semmi meglepő nincs ebben.,
20/43 anonim válasza:
"Manapság ez teljesen megszokott."
persze, az apakomplexusosok között ez tök rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!