Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
52 éves férfi és 25 éves nő - randi/szexkapcsolat mennyire elítélendő?
14.
'Férfiak tömegei irigykednek,' -
naná akinek a fiatal nő csak arra kell, hogy irigyeljék az azért elég szánalmas. Nyilván nem lehet egy nagy kaliber, ha kell egy trófea akit maga helyett mutogat.
' a nők pedig úgy érzik tőle, hogy ilyen erővel ők is lecserélhetők egy húszasssal-harmincassal fiatalabb leányzóra.'
- Igen, rátapintottál a lényegre, egy igazi álomkapcsolat lehet az, amiben retteghet szerencsétlen barátnő, hogy az idős pasasa mikor un rá. Igazi mély, tartalmas kapcsolat lehet akiben az egyik fél érzelmi bizonytalanságban van tartva. Minden nő erre vágyik. :)
Lehet az a közpkorú 50 es pasas fizikailag sokkal jobban toppon van mint a nője. Pl ez a pasas 53 évesen szerintem 10/8 huszonévest állóképességben kitartásban kenterbe ver. Simán megtehetné, hogy 30 éves nővel jöjjön össze.
Ne viccelj már! lehet, hogy jó kondiban van, de arcra egy perccel sem néz ki fiatalabbnak a koránál. Ráadásul tiszta ősz a haja. Ha fejét nézed, akkor egy bácsi. Köszi, de ezt inkább kihagyom még 20 évig legalább.
#21 Nem ilyen direkt dolgokra gondolok, mint trófeafeleségek vagy szándékosan érzelmi bizonytalanságban tartott felek. A kérdező által leírt kapcsolatok híre kényelmetlen dolgokkal szembesít. Akkor is, ha úgy gondolod, hogy ti tök jól megvagytok, ti biztos nem, tőletek nagyon távol áll, egyáltalán nem a ti világotok.
Ha fiatal vagy, akkor tudat alatt szembesít vele, hogy milyen kiábrándító véget tud érni az ifjú és vonzó herceg és királylány mesébe illően kezdődő története, és hogy gyakorlatilag nem tudhatod, hogyan változtok, mi vár rátok húsz-harminc év múlva.
Ha már nem vagy annyira fiatal, akkor tudat alatt szembesít vele, hogy valamiben jobb az a 26 éves nő, mint te. Hogy sokszor te is érzed, hogy átlagférjed titokban nézegeti a fiatal husikat, róluk álmodik. Hogy alig van jó karban levő, testben-lélekben friss pasi a korosztályodban, és azok is a fiatal husikat hajtják. Hogy különben is a franc vinné el az egész szexualitást, mit bánod te már, túl vagy három gyereken, szalad a lakás, csak leülhess már egy kicsit sorozatot nézni.
Hogy valamiben jobb az az 52 éves férfi, mint te. Hogy nem hagyta el magát, nem melózta nullára magát, képes fiatal husit felszedni, te meg csak szenvedsz a sárkányosodó átlagfeleségeddel, miközben érzed, hogy igazából egy normális új nő mellett se lennél egy top pasi, jó neked a sör meg a meccs.
Az egész társadalmi berendezkedésünk, életstílusunk arra hajlamosít, hogy az ember ötven éves korára egy megkopott, kiégett sörhas vagy sárkány legyen, és ez nem egy jó állapot, ezzel szembesít. Mindehhez vedd hozzá az idő kérlelhetetlen múlását (megtehetsz mindent, fiatalabb akkor sem leszel), és istennek múlni nem akaró posztkommunista "én tehenem megdöglött, dögöljön meg a szomszédé is" hozzáállást, és talán közelebb jutsz ahhoz, amiről írtam.
Nem elítélendő, Te tudod. Ha nem akarsz családot, nem szeretsz bele úgy, hogy többet akarsz, akkor rendben is van. Csakhogy ebben a korban, ha nem is most, pár év múlva biztos beindul valami fészekrakási vágy, még ha nem is szeretnél gyereket.
Hasonló korban vagyok mint Te, s ahol dolgozom van pár tőlem akár 20 évvel is idősebb férfi kollégám, akik bőven megérnek egy két ajtócsapkodást: sportolnak és adnak magukra. Megértem, hogy vonzónak tudsz találni egy ennyivel idősebb férfit, viszont hosszútávon nagy eséllyel nem fognak egyezni a céljaitok. De végülis szexkapcsolatra kéreztél rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!