Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak miért hisztiznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért hisztiznek be, vagy hordják le mindennek a lányt, ha az kikosarazta őket?

Figyelt kérdés

Tapasztalatból is kérdezem. Volt többször, hogy nemet mondtam egy randira és utána a férfi átnézett rajtam, köszönni sem köszönt, holott egy helyen dolgozunk. Vagy volt mikor elhortak mindennek, hogy ribi vagyok, mikor pl akkor még szűz is voltam 23 évesen.

Ezek az önbizalomhiány kivetítése?

2020. aug. 15. 12:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Mert ennyire telik tőlük, ahogy azt az egyik válaszoló bizonyította. Szex reményében mindent összehazudnak a nőknek, aztán követelőznek. Ha nem jön be, akkor kikelnek magukból, jön a kvaanyázás, ordítozás, fenyegetőzés. Ezek után még mindig azt hiszik magukról, hogy főnyeremények és nem értik, miért lehettek elutasítva.
2020. aug. 15. 22:56
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
#31: Sajnos a nők is tudnak hazudni, ha kell. Volt, hogy velem is elhitette egy lány, hogy lehet több, aztán meg közölte, hogy hát neki ott van távkapcsolatban a barátja, és még majdnem hogy én lettem a hibás, mert párszor eljött hozzánk beszélgetni, mintha kényszerítettem volna őt. És persze azt mondta, hogy ő csak barátkozott, aztán amikor a fejére olvastam, hogy eléggé egyértelmű jeleket adott, és hogy az én közeledésemet sem hárította, akkor elkezdett hisztizni, hogy nehogy már én mondjam meg, hogy ő mit érzett, mit képzelek én magamról. De olyan is volt, aki a megígért 2. randira el sem jött, vagy aki úgy próbált "szépíteni" magán, hogy ismerkedéskor csak az arcáról küldött képet, mert hogy bizony elég kövér volt. A másik dolog meg az, hogy a nők sokszor a tisztességes közeledést sem értékelik, gyakran bunkó és megalázó módon képesek lepattintani az érdeklődőt. Még csak elutasításnak sem mondanám azt, amikor pl. szó nélkül kilépnek beszélgetésekből, vagy amikor ígérgetik a találkozást, de nem lesz belőle semmi, mert ahhoz is gyávák és gerinctelenek, hogy legalább a neten merjék vállalni a nemet. És sajnos az őszinteséget sem sokszor értékelik, ha pl. egy férfi huszonévesen bevallja, hogy nem volt senkije, 10-ből 9-en kapásból lerázzák. Utána meg csodálkoznak a nők, hogy mennyi hazugságot kapnak.
2020. aug. 16. 10:48
 33/34 anonim ***** válasza:
49%
Komolayn kérdezem, a kérdezőnek itt el kell mondani, hogyha valaki visszautasított akkor ő miért bunkózik? A kérdező felnőtt nő, ezt komolyan nem tudja? Ez szerintem nagyobb gáz. El se tudom képelni, hogy felnőtt nő ezt nem érti. Komolyan. Ez alap dolog, 12 évesek is tudják. Szerintem ezt megkérdezni is gáz. Mert a visszautasított férfi dühe, még ha indokolatlan is, érthető, ez a kérdés nem érthető, mert ezt minden felnőtt ember tudja. Legalábbis én azt hittem.
2020. aug. 16. 14:56
 34/34 anonim ***** válasza:
#33 Azért van ez, mert a kérdezőnek a legtöbb nőhöz hasonlóan nem sikerült leszállnia a saját egojáról. Miután nyilván a külsőségek alapján lerázta a pasikat, elvárná, hogy azok fényezzék az egoját.
2020. aug. 16. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!