Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volr már olyan h olyan pasival elmentél végül randira, akit korábban kikosaraztál?
évekkel azelőtti dolgokra gondolok. pl
másik parkapcsolat vagy egyéb okból kifolyólag nem lett belőle anno semmi majd évekkel később megprobalta és igent mondtál.
előfordult már ilyen?
mi lett végul belőle?
Pont ez történt velem.
4 évig szinte végig volt valakim.
Amint megtudta,hogy szakítás lett a vége az előzőnek,sikerrel is járt együtt vagyunk.
Nem, ha egyszer valakit visszautasítok, annak oka van.
Ugyanez igaz, fordítva is.
Nem teperek olyan vonat után, ami már elment.
Nem is gondolom, hogy egy ilyen dologból jó kisülhetne, főleg nem hosszútávon.
#1.valaszolo
mi volt az indító ok h összejottel vele? előtte is bejött csak volt kapcsolatod pont vagy nem szeretsz egyedul lenni és választottad öt egyből és pont jól jött ki a dolog?
#2. válaszoló
ha csak azért utasítanad vissza mert épp kapcsolatban vagy még szerelmes. de ha épp szingli lennél összejonnetek akkor miért ne lehetne?
Ha kikosaraztam okkal tettem, teljesen mindegy, hogy ez kapcsolatban, vagy szingliként tettem.
Még egyszer kár próbálkozni. Én sem tenném.
Ha félreértem a kérdést, vagy nem kompetens a válaszom, vedd figyelmen kívül. 😉
#5.
nem inkompetens, így gondolod 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!