Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hisztiznek be, vagy hordják le mindennek a lányt, ha az kikosarazta őket?
Figyelt kérdés
Tapasztalatból is kérdezem. Volt többször, hogy nemet mondtam egy randira és utána a férfi átnézett rajtam, köszönni sem köszönt, holott egy helyen dolgozunk. Vagy volt mikor elhortak mindennek, hogy ribi vagyok, mikor pl akkor még szűz is voltam 23 évesen.
Ezek az önbizalomhiány kivetítése?
2020. aug. 15. 12:36
2/34 anonim válasza:
Mert megszólal a mérhetetlenül nagy ego bennük.
3/34 anonim válasza:
Én nem hordok el senkit semminek, inkább szánom ezeket a nőket, mert tudom, hogy mit veszítenek azzal, hogy nem jövünk össze.
Viszont utána én sem köszönök, és azonnal tiltom és törlöm minden honnan.
Ja, és kérdező!
Pont az ilyenek miatt IS, nem ismerkedünk melóban, suliban, házban, ...!!!
4/34 anonim válasza:
Önbizalomhiány, rossz önértékelés. Ha nem kapják meg amit akarnak nagyjából így hisztiznek. Sajnos sokan ilyenek, nem tudják méltósággal fogadni a visszautasítást. Azt hiszik hogy attól értéktelennek lettek nyilvánítva amiért visszautasították őket. Persze van kivétel bőven aki viszont rendben van önmagával, tudomásul veszi és elfogadja a döntésed.
5/34 anonim válasza:
Nem mindenki csinálja ezt, nem kellene ilyen általánosító kérdéseket kiírnod. Egyébként egy visszautasítás mindig sérti az egót, főleg ha az törékeny. Sokan úgy élik meg ezt, hogy "szar alak vagyok, bezzeg Józsi/Maris mennyivel kelendőbb". És ha valaki mondjuk sorozatosan csak visszautasításokat kap, akkor egy ideig tűrheti, de eljöhet az a pont, amikor kicsordul a pohár, és lehet, hogy te udvariasan utasítottad őt vissza, mégis rád fogja zúdítani az összes sérelmét és keserűségét. (Mondjuk az más kérdés, hogy hány nő tud gerincesen és nyíltan nemet mondani, én is tudnék mesélni, hányszor volt olyan, amikor ígérgették a találkozót, vagy amikor le is fixáltuk az egészet, de az illető el sem jött.) Egyébként egy visszautasítás után valószínűleg én is kerülném az ominózus kolléganőt, köszönni még talán köszönnék, de lehetőleg mindenféle kontaktust megszakítanék vele. Nem azért, mert utálnám őt, hanem azért, mert kellemetlen lenne számomra ezek után a közelében lenni, mindig azon járna az eszem, hogy biztosan arra gondol, hogy én vagyok az a szerencsétlen, aki bepróbálkozott nála.
7/34 A kérdező kommentje:
6/7. A kivétel erősíti a szabályt, de én még nem találkoztam olyannal, aki ne sértődött volna be valamilyen módon a visszautasítás hallatán. Vagy törtölt az ismerősei közül, vagy passzív-agresszíven viselkedett, nem köszön, el vagyok hordva mindennek. Pedig egyáltalán nem húzom senki agyát, nálam a nem az nemet jelent, nem mondom hogy persze talán egyszer találkozhatunk. Hanem udvariasan annyit mondok/írok, hogy Ne haragudj, de nem szeretnék veled kávézni,sétálni...
2020. aug. 15. 12:59
8/34 anonim válasza:
8.-nak.
Ez korrekt, de akkor után, miért kéne, hogy köszöngessek, vagy jópofizzak veled? Onnantól egy senki vagy, egy halott.
9/34 anonim válasza:
#8: Neked nem kötelező velük összejönnöd, viszont nekik sem kötelező haverkodniuk veled, vagy egyáltalán szóba állniuk veled. Mindenkinek az egyéni döntése, hogy az őt elutasítót mennyire zárja ki az életéből. Nyilván nem kell, hogy szidalmazzák a másikat, de ha nem állnak szóba vele, vagy kitörlik őt az ismerőseik közül, az oké, és azt jelzi, hogy mindketten meghúztatok egy határt, csak más formában.
10/34 anonim válasza:
#8 ezzel a stílussal bebizonyítod a nőnek, hogy nem hozott rossz döntést. Csak így tovább! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!