Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak miért hisztiznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért hisztiznek be, vagy hordják le mindennek a lányt, ha az kikosarazta őket?

Figyelt kérdés

Tapasztalatból is kérdezem. Volt többször, hogy nemet mondtam egy randira és utána a férfi átnézett rajtam, köszönni sem köszönt, holott egy helyen dolgozunk. Vagy volt mikor elhortak mindennek, hogy ribi vagyok, mikor pl akkor még szűz is voltam 23 évesen.

Ezek az önbizalomhiány kivetítése?

2020. aug. 15. 12:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%

10.-nek.

Miért? Mert nem vagyok csicska veréb, aki kapar egy senki, 12 egy tucat csaj után?

2020. aug. 15. 14:11
 12/34 A kérdező kommentje:

11-es.

Ha alapjáraton ezt gondolod a lányról, akkor miért kezdesz ki vele?

Az ilyen szövegből annyira süt az önbizalomhiány, hogy hú nekem alapból sem kellett a lány, stb. Ez inkább szánni való, minthogy valaki komolyan tudja venni.

2020. aug. 15. 14:35
 13/34 anonim ***** válasza:
0%

12.-nek.

1.: Nem mindegyik lányról gondolom ezt.

2.: Mert a farkam nem szopja le saját magát.

2020. aug. 15. 14:53
 14/34 anonim ***** válasza:
95%

Ilyen stílussal sajnos kénytelen lesz megtanulni, mert amilyen undorító módon beszélsz a nőkről, hozzáérni se fog senki.

2020. aug. 15. 16:01
 15/34 anonim ***** válasza:
0%

14.-nek.

Gondolod, hogy hülye vagyok, és ezt a képükbe mondom?

2020. aug. 15. 16:03
 16/34 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem hülye vagy, de nem (feltétlen) ezért.

Az emberen látszik, másrészt az emberek beszélnek. Ha eggyel gerinctelen módon viselkedtél, ő bizony tovább fogja mondani.

2020. aug. 15. 16:05
 17/34 anonim ***** válasza:
0%

16.-nak.

Hol és kinek mondja tovább?

Neten nem vagyok, ismerősi/meló környezet nekem tabu, sosem ismerkedem ott. Akkor hol mondja el bárkinek is?

És mondja...a nők nem simán rámennek arra a pasira is, aki elverte a csaját, vagy kidobta terhesen.

2020. aug. 15. 16:08
 18/34 anonim ***** válasza:
28%
A kérdezőnek akartam válaszolni, de nem bírom ki, hogy az itteni hazudozókat helyre ne tegyem. Még, hogy nem lesz nője? A nők 90 százaléka stockholm-szindrómás, idióta, magalázkodó, ha helyes pasival van dolga bármit eltűr, a normálisoktól meg egy randikérés is "fúúj" (affektálva).
2020. aug. 15. 17:32
 19/34 anonim ***** válasza:
92%

"Ez korrekt, de akkor után, miért kéne, hogy köszöngessek"

Pl. azért, mert az idegennek is köszönünk. Ha belépek egy boltba, egy hivatalba, köszönök. Akkor már miért ne köszönnék egy nőnek, ha egy munkahelyen dolgozunk, és nap mint nap látom. Ez alap.

(Bár gondolom, neked ezt hiába magyarázom.)

2020. aug. 15. 18:03
 20/34 anonim ***** válasza:
92%
13-as, szerintem barátkozz meg a gondolattal, hogy marad a jobb kezed és az öt ujjad. Ép eszű és ép lelkű nő nem áll veled szóba:DDDDD
2020. aug. 15. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!