Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak miért hisztiznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért hisztiznek be, vagy hordják le mindennek a lányt, ha az kikosarazta őket?

Figyelt kérdés

Tapasztalatból is kérdezem. Volt többször, hogy nemet mondtam egy randira és utána a férfi átnézett rajtam, köszönni sem köszönt, holott egy helyen dolgozunk. Vagy volt mikor elhortak mindennek, hogy ribi vagyok, mikor pl akkor még szűz is voltam 23 évesen.

Ezek az önbizalomhiány kivetítése?

2020. aug. 15. 12:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Azért van olyan nő is, aki tesz érte, hogy a féfiaknak kevesebb legyen az önbizalma, a te visszautasításoddal nincs baj, ha rendesen tetted. Van aki nem tudja rendesen és bunkón teszi. Azzal is baj van.
2020. aug. 15. 22:12
 22/34 anonim ***** válasza:
Kedvesen mondtál nemet, vagy bunkón?
2020. aug. 15. 22:13
 23/34 A kérdező kommentje:

Nem szoktam egyáltalán bunkózni.

Azt szoktam mondani kb, hogy Ne haragudj, de nem szeretnék kávézni, sétálni, strandolni...stb.

2020. aug. 15. 22:17
 24/34 anonim ***** válasza:
Azzal nincs baj, de sok nő tényleg bunkó. Akkor is ha te nem vagy az. Mellesleg szerintem ez olyan egyértelmű, hogy te ezt tényleg nem tudod, vagy csak menőzni akartál, hogy akarnak a pasik? mert ezt egy felnőtt embernek tudnia kell, hogy az elutasítás rosszul esik.
2020. aug. 15. 22:19
 25/34 A kérdező kommentje:
Persze, mindenkinek rosszul esik az elutasítás. De hogy 30+os férfiak az elutasítás után ilyen passzív-agresszívbe átmennek és még köszönni sem képesek a munkahelyen, már nevetséges.
2020. aug. 15. 22:29
 26/34 anonim ***** válasza:
Az is, ha valaki ezt nem tudja felnőttként és megkérdezi, holott teljesen nyilvánvaló, hogy miért nem köszön.
2020. aug. 15. 22:31
 27/34 anonim ***** válasza:

A köszönés alapvető udvariasság és kifejezetten gyerekes emberre vall, aki erre se képes egy kicsinyes sértettség miatt.

2020. aug. 15. 22:33
 28/34 anonim ***** válasza:
Ja de ezt tudnia kellene a kérdezőnek, ha felnőtt ember.
2020. aug. 15. 22:34
 29/34 anonim ***** válasza:
Ha nem akarnak hozzád szólni, akkor hagyd. Ha ilyeneken rugózol, hogy Jóska miért nem köszön, akkor ostobaságot csinálsz. Vedd tudomásul, hogy ez van, ha nem köszön, nem köszön, ezen úgysem fogsz tudni változtatni. Ha neked szarul esik az, hogy nem köszönnek, akkor nekik is szarul eshet az, hogy - akármilyen kedves is voltál velük - végeredményben azt közölted velük, hogy "férfiként nem kellesz". Van, aki ezt úgy éli meg, hogy semmibe vetted őt, ezért ő is semmibe vesz téged, csak más módon. Ha te itt most egy fél napja (meg korábban ki tudja, mióta) azon problémázol, hogy esetleg nem köszön neked valami, mennyivel vagy jobb annál, aki mondjuk durcizik egy elutasítás után? Ez a "Pisti nem köszön nekem, brühühü" kb. ugyanolyan szinten van, mint az elutasítás utáni óvodás megsértődés.
2020. aug. 15. 22:38
 30/34 anonim ***** válasza:
Azóta se tudom, hogy a kérdező henceg e vele vagy sem, mert ez teljesen nyilvánvaló dolog, nem is kérdéses, hogy zavarja őket és ezért duzzognak.
2020. aug. 15. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!