Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők miért van az, hogy kikosaraztok valakit, de utána egy másik lánnyal meg összehoznátok őt?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, ha ti eleve párkapcsolatba éltek, hanem ha szinglik vagytok de nem metszik a fiú, mert ronda vagy romantikus, vagy mert még nem volt barátnője.

És itt kérdem én: ha nektek nem kell a srác, akkor miért gondoljátok, hogy más lánynak kellene?

2012. jún. 10. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert miért ne lehet nekem nem az esetem de barátöpmnek nagyon tetszik akkor már miért ne probálnám meg összehozni őket lehet tök jól meg lennének
2012. jún. 10. 23:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
első válaszolónak igaza van. attől még hogy annak a bizonyos lánynak nem tetszel az lehet h egy ismerősének barátnőjének igen
2012. jún. 11. 00:13
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

– Kisfiam! Tudom, hogy mennyire szerettél volna egy beszélő Hulk játékot…

– VETTTÉÉÉL?!?!?!

– Nem, de tessék, itt van egy Ken baba, ez is beszél, és nem olyan brutális, biztos tetszeni fog neked.

2012. jún. 11. 00:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Fordított szituáció:

Lány (közvetve ismerősöm) sokáig levelezett neten egy pasival. Találkoztak, pasasnak élőben nem jött be, de bemutatta az öccsének, hátha... Több évig voltak együtt...

(Ja, ugyanennek a csajnak az ez előtti kapcsolata úgy indult, hogy a pasi először a barátnőjét nézte ki, csak annak nem kellett:-D)

2012. jún. 11. 00:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy lány sem képviseli az egész női nemet. Neki nem vagy az esete, de valószínűleg van valaki más, akinek igen.
2012. jún. 11. 00:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Bűntudatból: nem akarja, hogy a fiú egyedül maradjon, ezért össze hozza őt egy másik lánnyal.
2012. jún. 11. 14:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, végül is igazatok van.

bár engem ez zavar, hogy igy áll a nő hozzá. ha annyira lesz*r, akkor más nővel se akarjon összehozni.

2012. jún. 11. 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:
A törődésnek és a vonzalomnak semmi köze egymáshoz. Ha már párt keresel, miért ne ajánlhatna valakit?
2012. jún. 11. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!