Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Abszolút sikertelen férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abszolút sikertelen férfival kezdenél?

Figyelt kérdés

nincs karrier. nincs vagyon. nincs életcél. semmi sincs.

egy gyorsétteremben dolgozik hogy a fizikai létfenntartása teljesüljön.

F/29

2020. júl. 30. 07:51
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Nem, mert én sem vagyok abszolút sikertelen. És még egy apróság: miért hagyod ki, hogy alkholista vagy és ez látszik is rajtad?
2020. júl. 30. 08:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Amelyik férfi abszolút sikertelen, az se nem néz ki jól, se nem gazdag, így egy nő sem kezdene vele. Emiatt sikertelen.
2020. júl. 30. 08:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Kezdtem, ma már sikeres férfi lett belőle:)
2020. júl. 30. 08:07
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem, mert folyamatosan, egész életemben "vonszolhatnám" magam után.

A párom a munkájában nagyon sikeres, de egyébként ez itt le is zárul.Gyűjtöget /nem élünk együtt/, de semmire nem költ, semmi célja nincs,csak felkel, dolgozik egész nap, minden kötelezettséget teljesít, hazamegy, és kb ennyi. Amit nagyon muszáj csak azt csinálja meg.

Engem ez zavar, nekem mindig vannak céljaim, tervezek, végigviszem, örülök.

Ez a második tartós kapcsolatom, az első párom változott, a jelenlegi, bár többször beszélek Vele erről, sosem fog.

Ez valahol talán kor függvénye is, fiatal korban még jobban lehet változni, közép+ korban már megrögzött életszemléletünk van.

2020. júl. 30. 08:20
 5/9 A kérdező kommentje:
4 : akkor minek vagy vele? ja hogy jóképű....
2020. júl. 30. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem, nem kifejezetten jóképű /de Te már csak tudod/. A lényeg valószínű elkerülte a figyelmedet: nem élünk együtt, és ez tudatos döntés volt. Nem is tervezzük az összeköltözést. Innentől kezdve nincs anyagi függőség köztünk, és mivel minden más egyéb téren a kapcsolatunk jól működik engem ugyan zavar, de nem kizáró tényezőként zavar az,hogy nem törekvő, céltudatos.

Ha együtt élnénk, közös gyerekünk, otthonunk, anyagi helyzetünk lenne akkor nem működne a kapcsolatunk hosszútávon biztos.

2020. júl. 30. 08:44
 7/9 anonim ***** válasza:
6# Tehát te is csak dugipajti vagy kb, komolyan nem tervezel vele.
2020. júl. 30. 09:01
 8/9 anonim ***** válasza:
7 Még az se, csak itt van az asszony a gyakorin, és az előtt próbálja előadni a hazugságait, mert a faszi már rég kidobta.
2020. júl. 30. 09:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor tisztázzuk mielőtt ráugrotok a becsmérlésemre:nő vagyok, 40-es, van egy gyerekem. A férjemet elvesztettem (nem elváltam), és nem kerestem pótapukát a gyerekemnek. Saját otthonom/életem van,ezért számomra tökéletes egy olyan párkapcsolat amiben mindenben számíthatunk egymásra de nem élünk együtt és anyagi függőségünk sincs.

Következő támadás?

2020. júl. 30. 09:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!