Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik novel jonnetek ossze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik novel jonnetek ossze legszivesebben?

Figyelt kérdés
Indoklast is szivesen varok.
2020. júl. 29. 00:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Youtuber akkor, ha izgalmas témákat dolgoz fel (tech, történelem, tudomány, funfactek, kreatív ötletek) vagy valami egyedi, nem a táskája tartalma meg a bolhaszaros életének kiteregetése.

Író és grafikus teljesen jó. És a 8 órás robot is (mert szerintem nem mindenki éli meg így, én sem). Mellesleg miért is lehet csak bölcsész, művész vagy életművésznek nők közül választani? Akár nő, akár férfi a kérdező, ez elég degradáló férfi szemmel is. Miért nincs magánorvos, terapeuta, szabadúszó programozó, ügyvéd vagy épp építész a felsoroltak között? Hol vannak a szabó, szakács, könyvelő, edző hölgyek? Sok szép dolgot lehet csinálni, ami stabil bevételt is jelent... Szándékosan szabadúszó tevékenységre alkalmas dolgokat soroltam fel.

Személy szerint imádom, ha egy nőnek fekszik a tudományos terep és ilyen területen dolgozik vagy akár ilyen területen csinál videókat.

2020. júl. 29. 03:00
 12/13 A kérdező kommentje:

11 Azokat azert nem irtam bele, mert aki az utolso lehetosegre szavaz, azok azokat is siman elfogadhato karriernek tartanak szerintem, fuggetlenul attol, hogy mikor es hany oraban csinalja.

Inkabb arra voltam kivancsi, hogy nez ki a szavazas, ha par nem hagyomanyosan elfogadott foglalkozast irok bele, amit az egyszeru atlagember inkabb hobbinak titulalna, nem megelhetesi lehetosegnek + egy opcio arra, ha egyik sem, inkabb legyen “normalis” munkaja.

2020. júl. 29. 03:23
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Veled semmiképp nem.

Aki a munkát robotnak tartja,és az ilyen semmire kellő,haszontalan,nélkülözhető elfoglaltságokat(kivéve író,grafikus) fontosnak,az nem az értékrendemhez tartozik.

2020. júl. 29. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!