Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éreztetek már olyat randi alatt, hogy annyira kedves, illedelmes volt a srác, hogy legszívesebben a nyakába ugrottatok volna?
Figyelt kérdés
Velem még sose történt ilyen, de most összehozott a sors egy különleges sráccal és legszívesebben úgy megölelgettem volna...2013. okt. 20. 02:09
1/5 anonim válasza:
Igen , nem randin, inkább párkapcsolat alatt, mikor annyira rendes veled a másik,hogy szíved szerint órákig ölelgetnéd, annyira meghat. Randin még nem éreztem.
2/5 anonim válasza:
Hát ilyen pasival én még nem találkoztam. Mindegyikük kőbunkó volt, és faragatlanok. Még az ajtót se nyitották ki előttem, és még nem is mondták, hogy milyen kellemes illatom van.
Ha ilyen pasival randiztam volna, szerintem még egy mondatot se tudtam volna kinyögni, a meglepetéstől.
3/5 anonim válasza:
Hú, hát egyszer igen...:D
SP voltam, sziasztok!
4/5 anonim válasza:
Ismerős a helyzet... Randizgatok egy sráccal, elmentünk kávézni, kihúzta a széket, rámsegítette a kabátot... Olyan furi, h vannak még ilyen pasik, és igen én is ilyet érzek, hogy magamhoz húznám, és megölelném, megcsókolnám... :)
5/5 viktor123456 válasza:
Most már értem, miért zaklatnak a csajok. :-) én is ilyen mutáns vagyok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!