Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfival rtalálkoznának legszivesebben a nők?
Ilyennel találkoznának! Az első képen szereplővel :)
Tudod milyen egy kutya, amikor vadászik? Nem amikor borzasztó éhes, hanem amikor szórakozik.
Légy magabiztosan tartózkodó, megnyerő, adj teret, de érezzék a határokat, viselkedj úgy, hogy minden szituációban tudod a megoldást. Adj biztonságot, de ne fölényt. Hallgasd meg a problémáikat. Ne adj tanácsot, csak hallgasd. Erre van szükségük, nem a véleményedre.
3-as.
Pont fordítva van az a gond.
Tehát hiába egy férfi intelligens, vagy őszinte,semmit nem ér,ha nem helyesnek született,mert anélkül szóba sem állnak a férfival...
Ez a szomorú.
Nos Kérdező tudod milyenekért vannak oda?
Helyesnek szüless,ez a legfontosabb.Aztán,hogy izmos legyél ez a második.
Ezek után nézik csak a többit,de ha bármelyik nincsen meg,onnantól egyetlen nőnél sincsen esélyed sem... :/
24/F
9-es.
Az én ismerősi körömben pedig pont fordítva van,mert értelmes,normális srácokkal szoktam beszélgetni.És mivel nem helyesnek születtek,így még csak barátnőjük sem volt soha,pedig átlagos kinézet bőven megvan,de az semmit nem ér.
És tudod miért nem?
Mert a nők felszínesek,és 1 mp alatt elküldenek a búsba,ha nem helyesnek születtél,és még csak szóba sem állnak veled,akkor hogyan ismernének meg,hogy milyen vagy belülről? Én és az ismerőseim pedig ezt tapasztaltuk egész életünkben...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!