Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tapasztalom, hogy a pasik érdeklődése csökken ha a nő kimutatja hogy ő is érdeklődik?
Jól érzed. Én is észrevettem már többször, hogy ha őszintén kimutatom az érdeklődésem, esetleg a mélyebb szimpátiám, vonzódásom, akkor valahogy visszalépnek, pedig én aztán nem vagyok egy nyomulós nő, sőt inkább zárkózott, és nehezen nyílok meg. Valami olyasmi lehet ebben, hogy addig, amíg úgymond elérhetetlen vagy, addig izgalmasabb nekik, küzdeni kell.
Persze nem mind ilyen, tisztelet a kivételnek, aki képes az ismerkedést mélyíteni és nem vesz fel egy pókerarcot, ha nyílt lapokkal találja szembe magát.
Én konkrétan örülnék annak ha a hölgy akivel ismerkedem szintén érdeklődne. Plusz pozitív ha nem tőmondatokban válaszol.
29/f
Magam nevében nyilatkozva, ha bejön a csaj, még örülök is neki, és próbálok jobban közeledni, itt viszont két lehetőség van, sikeresen összejövünk, vagy introvertált a csaj, és megijed a közeledéstől, pedig vágyik a kapcsolatra.
Visszakanyarodva a témához, inkább nőkre jellemző, hogy csökken az érdeklődés, ha nem kihívás neki a férfi, lehet pont ezért kéreti magát, fene tudja.
Igen, ez így van.
Az emberekbe az van kódolva, hogy ami értékes, az nehezen elérhető.
Ezért nem feltétlen direktbe kell nyomulni, hanem megvannak ennek az úgynevezett szabályai ill technikái. Flörtölés, húzd meg ereszd meg egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!