Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól tapasztalom, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tapasztalom, hogy a pasik érdeklődése csökken ha a nő kimutatja hogy ő is érdeklődik?

Figyelt kérdés
Úgy érzem sajnos több alakuló kapcsolatot is elrontottam így. Nem nyomulok, ilyenre gondolok, hogy pl. 3 randit kezdeményezem én, meg nem tőmondatokban válaszolok messengeren. Sajnos ritkán van aki érdekel ezért azt tényleg szeretném, és ilyenkor lehet needynek tűnök kicsit.
2020. júl. 27. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Küldtek egy videót, ahol a csajszi tőmondatokban válaszolt mint "aha""elég jól" "semmi". Ezek után a srác megkérdezte, hogy minden rendben van-e segítsen-e valamiben vagy rossz napja van. A csaj meg nyomott egy "im ok"-ot. Erre elküldték a picsába és még ő volt felháborodva, hogy a srác tipikus hülye aki megjátssza magát. A csaj addig el volt foglalva a vásárlással, de utána hirtelen 12 sorokban tudott válaszolni.
2020. júl. 27. 21:04
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Jól érzed. Én is észrevettem már többször, hogy ha őszintén kimutatom az érdeklődésem, esetleg a mélyebb szimpátiám, vonzódásom, akkor valahogy visszalépnek, pedig én aztán nem vagyok egy nyomulós nő, sőt inkább zárkózott, és nehezen nyílok meg. Valami olyasmi lehet ebben, hogy addig, amíg úgymond elérhetetlen vagy, addig izgalmasabb nekik, küzdeni kell.

Persze nem mind ilyen, tisztelet a kivételnek, aki képes az ismerkedést mélyíteni és nem vesz fel egy pókerarcot, ha nyílt lapokkal találja szembe magát.

2020. júl. 27. 21:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Komolytalan emberekkel kezdtél!
2020. júl. 27. 21:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont akkor csökken az érdeklődésem, ha azt tapasztalom, hogy a lányt nem érdeklem annyira. Nem minden férfi egyforma.
2020. júl. 27. 22:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én konkrétan örülnék annak ha a hölgy akivel ismerkedem szintén érdeklődne. Plusz pozitív ha nem tőmondatokban válaszol.

29/f

2020. júl. 28. 08:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Magam nevében nyilatkozva, ha bejön a csaj, még örülök is neki, és próbálok jobban közeledni, itt viszont két lehetőség van, sikeresen összejövünk, vagy introvertált a csaj, és megijed a közeledéstől, pedig vágyik a kapcsolatra.

Visszakanyarodva a témához, inkább nőkre jellemző, hogy csökken az érdeklődés, ha nem kihívás neki a férfi, lehet pont ezért kéreti magát, fene tudja.

2020. júl. 29. 21:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább a virágról virágra szálló pasikra jellemző, akik megszokták, hogy 10-ből 8 nőt megkaphatnak.
2020. júl. 29. 22:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez így van.

Az emberekbe az van kódolva, hogy ami értékes, az nehezen elérhető.

Ezért nem feltétlen direktbe kell nyomulni, hanem megvannak ennek az úgynevezett szabályai ill technikái. Flörtölés, húzd meg ereszd meg egy ideig.

2020. júl. 30. 03:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha neten ismerek meg valakit, és nem látom hogy kölcsönösen érdeklődünk, akkor randizni se hívom el. Azért beszélgetek valakivel, hogy megismerjem, jól érezzem magam, nem szórakoztatni akarok.
2020. júl. 30. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!