Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így működnek a dolgok? A lányoknál szerintem többé kevésbé igen, de a pasiknál is? Mert ők egy kicsit elfogadóbbak a lányok hibái iránt, mint fordítva, ezt tapasztalom legtöbbször én és minden ismerősöm is. Ti hogyan vélekedtek?
A lány része kb. a 20 éves korig igaz. Utána hülyeség.
A fiú része pedig teljesen igaz :D
Elég sarkított és általánosító ez az egész, nem mindenkire igaz, de vannak, akikre igen, mindkét nemből. Poénnak nagyon jó amúgy. :D
Egyébként én azt tapasztaltam, hogy a férfiak kevésbé elfogadóak a külsővel kapcsolatban. Pl. több lány nemhogy elfogadja, de még szereti is, ha egy pasin van felesleg, mert az olyan aranyos, macis. Ha viszont egy lányon van felesleg, akkor ott nincs mese: ő egy randa tehén. :D
Nem értem az összefüggést. A link aranyos, de nyilván nem szabad komolyan venni. Nem mellesleg kismellű lányként ha komolyan venném, kesereghetnék sokat...
Egyébként engem speciel dobtak már emiatt. Merthogy nem olyan a mellem, mint kéne. Na kérem szépen, ez az igaz szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!