Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg csak a kinézet számít-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak a kinézet számít-e valójában? Egyre inkább így tapasztalom.

Figyelt kérdés
Van egy közeli barátom, akivel sokmindenben nagyon megértjük egymást (munka, hobbi, emberek), viszont a csajozás/nők terén éppen az ellentétem. Én jóképűnek mondott, sportos srác vagyok, visszautasítást nagyon ritkán kapok, sok barátnőm volt már stb. Ő viszont bár szerintem nem csúnya gyerek és foglalkozik is a külsejével, a sorozatos visszautasítások miatt már alig mer odamenni lányokhoz. Eddig mindig azt mondtam neki, hogy ez csak fellépés kérdése, ez mostanában megkérdőjeleződött bennem. Ha csúcsformában is van, kis pia után pörög, nyomja a hülyeségeit, akkor is sok esetben lekoptatják. Nekem meg sokszor próbálkoznom sem kell, ha sz*r kedvem van, akkor is jönnek rám, elég csak azok közül válogatnom, akik nálam kezdeményeznek. Nála ilyesmi szóba sem jöhet, vagy csak tényleg nagyon esetlen lányok, akik meg neki nem jönnek be. Szóval ezért merült fel bennem a kérdés, hogy vajon tényleg a személyiség meg a humor stb. számítanak-e elsődlegesen és nem a kinézet, a genetika? Mert ha így van, akkor ez rohadt igazságtalan, és akik a lélek fontosságát mantrázzák, azok szimplán álszentek. Ti mit gondoltok? 24/F
2016. dec. 13. 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Attól füfg. Ha ribiknél próbálkoztok, tényleg úgy van, ahogy mondod.

Talán normális lányokkal kéne ismerkednie. Bár ezek szerint ő is olyan felszínes, hogy csak a kívül szép lányok érdeklik.

22/L

2016. dec. 13. 09:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha magamból indulok ki.

Ha leszólítana egy vadidegen srác minimum jól kell kinéznie,hogy leálljak vele beszélgetni, de még ez sem garancia mert nem szeretek így ismerkedni.

Lehet,hogy humoros,tök jófej...de ez elsőre nem mérvadó és nem is derül ki rögtön.

Az ilyen srácoknak mint a barátod a legtöbb esélye úgy van a lányoknál,hogy másképp indul a kapcsolat pl.munkatárs,osztálytárs,haver és abból alakul ki később valami.

Lehet,hogy ez igazságtalan,de te sem mennél oda egy olyan lányhoz aki nem tetszik,pedig lehet,hogy a belsőleg sokkal értékesebb mint sokan mások.

2016. dec. 13. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, lehet hazudozni, megmagyarázni, stb.

Elsődleges a külső és amit sokan egyáltalán nem is gondolnak, az ember egyedi illata.

Ezek az elsők, hogy egyáltalán közelítsek valakihez.

A társalgásból kiderül, vonzóbb, vagy taszítóbb lesz az illető.

Olyan emberrel még nem találkoztam, aki úgy nyitott a másik felé, hogy ránézésre undort érzett iránta.

2016. dec. 13. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Vicces amikor a helyes pasi oszt tanácsot, mert azt hiszi, ő mekkora király, közben az ilyen srácok azt sem tudják, mi kell egy nőnek, csak a jó genetikájuk miatt az ölükbe pottyannak a lányok pár napra (amíg rá nem jönnek, hogy semmi extrát nem tud a pasi)

N

2016. dec. 13. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező: ha a primitív kapitalista kategóriában keresel állandóan, akkor igen :)
2016. dec. 13. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:
De a te haverod ugyanezt csinálja, amikor elküldi a csajokat, akik nem jönnek be neki.
2016. dec. 13. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!