Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Az alábbi férfiak közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Az alábbi férfiak közül melyik(ek)kel mennétek el randizni a legszívesebben, ha szinglik lennétek? Melyik hangzik a leírtak alapján a legjobban hozzádillőnek? Miért ő(k)? Csak kíváncsiságból kérdem.

Figyelt kérdés

1. férfi

Nem diplomás, de dolgozik normális bérért, sőt, passzív jövedelme is van. Okos, célratörő ember. Kissé idegesítő a nevetése. Utálja a kapkodást, és mindehova túl korán érkezik. Optimistább az átlagnál, mármint nem panaszkodik, nem arra fókuszál, hogy mi a szar.

2. férfi

Diplomás, sőt, mesterszakot is végzett. Doktorizni nem ment, mert nem volt kedve. Ő is normális bérért dolgozik, passzív jövedelme nincs, és valószínűleg soha nem is lesz. Az érdeklődési körét érdemes megemlíteni, mert nagyon eltér a hétköznapitól: küzdősportol, lőtérre jár, de mindez csak hobbi. Önbizalmi problémája sajnos van, amit sok élethelyzetben meg lehet érezni. Kifejezetten igényes és ápolt.

3. férfi

Ez az ember nagyon olyan, akit ha megismersz, akkor vagy imádod, vagy irritál, és ez nem csak az ellenkező nem képviselőire igaz, hanem mindenkire. Azért van ez, mert nem egy csendes típus. Sokat dumál, bolondozik, és az élete néha olyan mint egy forgószél, spontán fordulatokkal. Emiatt mindig vannak hajmeresztő sztorijai, unatkozni mellette szinte lehetetlen. Mindemellett sosem bunkó, sőt, kifejezetten egy kedves és segítőkész lélek. Diplomás, ha már a korábbiakról írtam végzettséget.

4. férfi

Na, ez az ember szinte szöges ellentéte az előzőnek. Ha valaki nem olyan, mint ez az ember, az könnyen unatkozik mellette. Csendes, sokat olvas, videójátékozik, ilyesmi. Alamuszi nyuszi nagyot ugrik, mert ő már volt szerető is életében, sőt, volt, hogy ő volt hűtlen. Persze ezért nem kell elítélni, tudni kell a háttérsztorit, mi miért volt, és hogyan. Egyébként a 4 közül ő a legvezéregyéniségebb típus, mert lehet, hogy nem beszél sokat, de az ő véleménye sokat nyom a latban az ismerősei körében. Ja igen, nem diplomás, ha már a többiekről említettem.

2020. júl. 17. 18:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A 3. a legszimpatikusabb, mert kedvelem a jópofa, nyitott embereket. A lőtér + önbizalomhiány kombó nem túl vonzó (2-es), ahogy a kukaság sem (4-es).
2020. júl. 17. 19:20
 12/26 anonim ***** válasza:

1. Nagyon szimpi, hogy optimista, nem a rosszat látja mindenben, ez nálam nagyon fontos. Viszont ezen felül semmi izgalmas vagy számomra külön vonzó nincs benne.

Nem hiszem.

2. Jól hangzanak a hobbijai. A végzettsége, jövedelme nem fog meg,viszont ez a mértékű önbizalomhiány nagy hátrány

Nem hiszem

3. Általában kedvelni szoktam az ilyen megosztó személyeket, ezen kívül fontos a humor, és pozitív még, hogy mindig pörög, nem lehet mellette unatkozni Pluszban még kedves és segítőkész is.

Biztos jól érezném magam vele, tetszene a pörgés, a humoros természete, de hosszú távon nekem lehet "sok" lenne az egész személye

4. Ha elfogadható oka van a szeretői időszakára és hogy megcsalta már a párját, akkor lehet hosszú távon ő lenne a nyerő. Nekem is ilyen nyugis az életritmusom, szeretem ha csendes a férfi de határozott, nem szeretem a túl nagy hangú embereket, és ami a legfőbb, szeretem ha fel tudok nézni a férfira, rá tudom, merem bízni magam.

2020. júl. 17. 19:50
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
1.
2020. júl. 17. 20:19
 14/26 anonim ***** válasza:

Szerintem én egyikükkel sem illenék össze. Lehet, hogy emberileg jól kijönnénk, fene se tudja, de párként nem igazán tudnám magam mellett elképzelni egyiküket sem a leírtak alapján. Élőben persze, amikor nem csak 4-5 mondatot tudok róluk, lehet, hogy ez más lenne, de így most azt mondom, hogy maradnék a macskámmal kettesben :D

Amúgy ha nagyon muszáj lenne választani, a 3. vagy a 4. lenne a befutó, de csak mert náluk nem soroltál fel olyasmit, ami nagyon ütközne az én jellememmel (1-nél és 2-nél is lennének durva eltérések, amik csak konfliktushoz vezetnek).

2020. júl. 17. 20:27
 15/26 anonim ***** válasza:
52%

2 -es . a lőtér kicsit nyugtalanítana. önbizalmi problémája pedig mindenkinek van.

1-esnél az idegesítő nevetés az nagyon kizáró ok.

3-as az tipikus pszichopata,

4-es: a videojátékozást kifejezetten elítélem. semmi közöm nem lehet egy ilyen emberhez.

2020. júl. 17. 20:33
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Az elsővel elmennék randizni ennyi infó alapján, bár zavarna, ha soha be sem tette a lábát egyetemre, de ha okos, intelligens, ezen túl tudnám tenni magam. Szeretem azokat az embereket, akik szeretnek időben, vagy kicsit korábban odaérni valahova, én is ilyen vagyok. És hogy pozitívabb szemléletű, az is jó.

A második teljesen kizáró. A hobbijai is lehet, hogy zavarnának, de nem biztos, ahhoz jobban meg kéne ismernem, de az önértékelési gondok, amik kihatnak az életére, felejtőssé teszik.

A harmadikat el tudnám képzelni, hogy jó barátok lennénk, de párkapcsolatban nem érezném jól magam egy ennyire pörgős ember mellett. Én nyugisabb, csendesebb vagyok, akire néha rájön az ötperc és a mehetnék, de ebben gyorsan elfáradok.

A negyedik teljesen felejtős, nekem nem tud olyan indokot mondani, ami miatt el tudnám fogadni, hogy csalta a párját. Az ilyen az én szememben nem egyenes ember, és mivel volt mind a két oldalon, még arra sem látnám az esélyt, hogy megváltozott volna. Ez nem az egyszer hibát követtem el, hülye voltam, de tanultam belőle kategória. Nekem az őszinteség és az egyenesség a legfontosabb egy kapcsolatban (nem érdekel, mennyire fáj, mondja a szemembe, ha bármi van), ha azt látom, ez nincs meg a másikban, akkor nincs rá szükségem az életemben. Ha nem lett volna hűtlen és szerető, akkor viszont randiznék vele.

2020. júl. 17. 20:38
 17/26 anonim ***** válasza:

3-as

(még az 1-es is szóba jöhet)

2020. júl. 17. 20:56
 18/26 anonim ***** válasza:
3
2020. júl. 17. 20:59
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

5. férfi:

Nyílt, éleseszű, család-centrikus, végighallgat, de mégsem egy alamuszi-nyuszi. Ezen kívül diplomás, passzív jövedelme van, "ó" betűvel kezdődik a neve és isteni az ágyban.

"Ó, hát ez én vagyok!"

Szerintem tuti, hogy az 5-ös lesz a befutó. ;)

2020. júl. 17. 22:17
 20/26 anonim ***** válasza:
2,4
2020. júl. 17. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!