Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért tesz úgy, mintha nem érdekelné a másik mit érez?
Ignorálás; olvassa, de nem válaszol; stb
Miért kell így átnézni a másikon?
Én férfi vagyok, és ezt a hirtelen változást, flegma stílust, egyszavas válaszokat akkor tapasztaltam "nőknél", amikor közbejött egy harmadik srác, és ő lett a kiválasztott. Nincs gerincük, vagy bátorságuk megmondani hogy figyu, bocsi, de nem...
A legutóbbi barátnőm is így "szakított" velem. Már 2 éve!! együtt voltunk, és arra nem volt képes, hogy elmondja beleszeretett másba, és szakítani akar. Helyette napokig flegmázott, próbált úgytenni mintha nem is léteznék (biztos azthitte, majd egyszercsak eltűnök). Én naív, meg pátyolgatni próbáltam, hogy mégis mi a baj.
Szóval ezaz undorító jelenség nőknél és férfiaknál is ugyanúgy jelen van. Ismerkedés elején, vagy hosszú ideje tartó kapcsolatban szintén.
Ez ellen nem lehet mit tenni, csak idejében észrevenni, és nem kell hetekig a másik után menni. Ők ilyen gerinctelen stílusban tolják az elutasítást, ez van. Szarni kell a fejükre :)
Azért elotte el kell őket kuldneni a fszba!
2 verzio van. Vagy jatszod te is h oh teged nem hat meg menjen ha akar.
Vagy csinalsz egy balhet neki es kikered magadnak h hogy viselkelkedik veled! Nem azon balhezol h miert lett vége hanem h miert néz semmibe h ilyen sutttyo modon csinálja.
Ha megteheti kovetkezmenyek nelkuk akkor maskor is igy fogja!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Kérdező ritka szánalmas a vergődésed, nem kell ide ez a kamu értetlenkedés, teljesen nyilvánvaló, hogy nem az érzései elől menekül. Fodg fel, hogy soha nem kellesz neki komoly kapcsolatra és felejtsd el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!