Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfi miért tesz úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi miért tesz úgy, mintha nem érdekelné a másik mit érez?

Figyelt kérdés

Ignorálás; olvassa, de nem válaszol; stb

Miért kell így átnézni a másikon?

2020. júl. 15. 15:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
mert dühös, és morog magába:D Ennyire nem ismered őket? Nagy gyerekek..
2020. júl. 15. 15:48
 2/19 anonim ***** válasza:
67%
Mert nem érdekli, vagy éppen nincs arra ideje, hogy munka közben éljen érzelmi életet üzenetben.
2020. júl. 15. 15:49
 3/19 A kérdező kommentje:
Miért kell átnézni a másikon? Miért kell a másikat semmibe venni? Ez olyan érzéketlen. Mintha tényleg valami kettős személyiség lakozna a másikban 😔 Mintha eddig totál mással beszéltem volna... Ez az ignorálás a létező legrosszabb dolog a földön. 😔 Nem is értem, hogyan lehet ilyen lelketlennek lenni más emberekkel... 😔
2020. júl. 15. 15:52
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Miért gondolod, hogy neki rögtön válaszolnia kell, mi van, ha csak nem ér rá? Egyáltalán mire kellene válaszolnia, ami miatt így kiborultál?
2020. júl. 15. 15:59
 5/19 anonim ***** válasza:
Olvassa, de nem válaszol - de meddig? Nem válaszol pár óráig vagy aznap, mert dolga van (ami tök normális), vagy úgy egyáltalán?
2020. júl. 15. 16:00
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem válaszol napok óta. Eléggé kiosztosztottam sajnos, de totál igazam volt. Elhitette velem, hogy kellek neki, aztán az utolsó percben meggondolata magát, mert megijedt az elköteleződéstől... Gyakorlatilag egy két soros üzenetet kaptam nulla smiley nélkül. Azelőtt még napokat beszélgettünk nyitottan, vidáman.
2020. júl. 15. 16:06
 7/19 anonim ***** válasza:
87%
Összevesztetek, miután elmondta, hogy nem akar tőled komolyat és napok óta nem keres. Ezek után mit vársz? Ennek annyi, ideje továbblépni. Tényleg nem érdeklik az érzéseid, nem csak úgy tesz.
2020. júl. 15. 16:10
 8/19 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem volt smiley, akkor tényleg nagy a baj, még nem nőttél fel!
2020. júl. 15. 16:10
 9/19 A kérdező kommentje:
Hát de, hogyan lehet ekkorát pálfordulni fél nap alatt? Akarlak, kellesz, veled akarok lenni, majd ez.. Azért kicsit ellentmondás. Ez se tudja, mit akar...
2020. júl. 15. 16:13
 10/19 anonim ***** válasza:
89%
Úgy, hogy eddig is csak SZAVAK voltak, amiknek semmi tartalma nem volt és amikor tettekre került sor, megkaptad, hogy mit érez valójában. Semmit. Ha veled akarna lenni, akkor veled lenne, nem bújna mindenféle kifogás mögé. Addig jó voltál, amíg nem kellett elköteleződnie melletted, de elkötelződni majd más nő mellett fog. Nem tudom mit értetlenkedsz rajta, a tettei világosan beszélnek.
2020. júl. 15. 16:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!