Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, a rendes, kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a rendes, kedves srácok csak barátnak jók nektek?

Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 19:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"hogy a srác kedves és rendes önmagában elége. "

Már hogy lenne elég önmagában?

2020. jún. 9. 12:23
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

A rendes és kedves ALAP. Mit vagy úgy oda azért, ami többmilliárd embernek a természetes része? Abba már bele se megyek, hogy rád pont egyik se igaz, hiszen annyira mélyen van a fejed a seggedben, hogy sose jutsz el az önkritika képességéig.

Az én férjem rendes és kedves, meg emellett van ötezer jó tulajdonsága, de nem egy szociálisan visszamaradott, frusztrált, önbizalomhiányos kis nudli, így soha nem volt gondja a nőkkel. Nem egy férfimodell adonisz, pénze is annyi van, amiből eltartja magát, kocsija sincs. Mégse volt magányos előttem sem, nem én mentettem meg önmagától mert erre semmi szüksége nem volt. Ilyenkor mi van?

2020. jún. 9. 14:07
 23/24 A kérdező kommentje:

21

A kérdésem az volt, hogy miért van az, hogy egyes esetekben a férfi akkor is vonzó ha kedvesség, rendesség szintjén nem hozza az elvárhatót?

Hogy lehet valaki vonzó ha nem kedves és rendes?

2020. jún. 9. 14:49
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy az adott nőnek mások a prioritásai. De ez is le lett már írva.
2020. jún. 9. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!