Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, a rendes, kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a rendes, kedves srácok csak barátnak jók nektek?

Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 19:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
15%
Én azt mondom ez az egész pénz kérdés , hogy ki , hogy viszonyul a partneréhez csak nem mindegy ki milyen szinten van és mennyit kell villantani hozzá Rockefeller vagy Rothschildhez már sok pénz(több milliárd dollár) kell de kifinomultak elegánsak és nem az a szakadt balaton soundos és a többi elitnek hívő kis király lány stílus nők hanem egy teljesen másik szint. A világ így működik ha nem tudod megoldani pénzel old meg sok pénzel.
2020. jún. 8. 20:46
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Na meg némi helyesen írni tudással, ugye, #11-es?
2020. jún. 8. 21:47
 13/24 A kérdező kommentje:

12

Azért érdekes, hogy mennyire egybehangzó a férfiak véleménye ugye?

Teljesen mást tapasztalunk mint amit a nők úgymond bevallanak.

2020. jún. 8. 22:18
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Tévedsz nem a "férfiak" véleménye ez. Ez egy csoport véleménye a férfiakon mint masszán belül. Ha egy Afrikai éhezőt kérdezel van-e elég víz a világban azt fogja mondani hogy nincs. Ha itthon kérdezel valakit (aki nincs jobban benne a környezetvédelem témában) akkor azt fogja mondani van. Most akkor az emberiség egybehangzó véleménye melyik?

Ha egy lombik klinikán végzel felmérést ott minden nő azt fogja mondani akar gyereket. Most akkor minden nő (a világon) gyereket akar?

Ez nem ilyen pofon egyszerű. Ahogy a párválasztás se a farok méret és a kocsi márka körül forog.

2020. jún. 8. 22:24
 15/24 A kérdező kommentje:

14

Nem, de amikor te szikráról beszélsz akkor az jó eséllyel egy szabályos, megnyerő arc, colgate mosollyal. Semmiféle misztikus nincs benne, ezért nem úgy kellene prezentálni, hogy az a srác valami elképesztő, varázslatos kisúgárzással van megáldva...nagyon egyszerű és könnyen leírható tulajdonságokhoz vonzódnak a nők. Ha azok a külső jegyek megvannak, onnan már elég nehéz elrontani a srácnak...magyarán ha nem autista akkor már meg is van a nő, teljesen mindegy, hogy mit mond.

Nem a farokméreten múlik, de milyen jó ha letolod az alsóját és egy remek vizuális élményt nyújtó látvány fogad, már önmagában beindít nem?

Az autó sem annyira fontos, de mégis milyen jól jön és jól esik beülni, egy kényelmes, gyors, mutatós autóba mintsem busszal menni mindenhová, vagy esetleg Ladával.

Szóval olyan dolgokat próbálsz letagadni mint azt, hogy az ég kék a fű meg zöld.

2020. jún. 8. 22:33
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én meg pl szeretem a Ladákat meg a buszokat is. Hiába van kocsim, Ikarus a kedvenc!

Amíg ezen rugozol, hogy jajj szegény rendes pasik nem kellenek, gondolkodj el azon, hogy vajon miért!

A legtöbb marhára nem rendes, írták is, ha megkapod a viszautasítást, akkor már egyből lejön, hogy nem rendes!

N28

2020. jún. 8. 22:37
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

A másik a külső egy dolog. Hiába néz ki valaki jól, ha egy tahó paraszt! Biztos van olyan, akinek ez bejön.

De itt már az is bunkó a rinyáló pasik szerint, ha valaki nem épp közvetlen vagy határozott!

2020. jún. 8. 22:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Az RTL meg kettő 🤷‍♀️

Ami engem illet a nagy farok nem alkalmas az én lenti méretem miatt. És jobban kedvelem a költség hatékony autókat. A drága menő kocsinak a szerviz is drága. A volt páromnak Renault majd Opel volt. Én már ezeknek se értékeltem a költségeit pedig ezek tucat márkák. Ennek ellenére mindkettőt imádtam. Szerencsére a BMW/Merci/stb. és a busz között van pár átmenet. A Lada pedig bizonyos körökben kifejezetten felkapott bár ami engem illet akkor már inkább a klímás távolsági busz/vonat mint a 0 konforttal és biztonsági felszereléssel rendelkező Lada.

A szikra pedig nem csak a külső a kisugárzás pedig egyáltalán nem a külső függvénye.

A kisugárzás olyasmi amit áraszt magából az ember a tekintetével mozgásával tartásával kommunikációjával.

Nem véletlen hogy vannak emberek akikbe rendszeresen bele kötnek vagy akiket azonnal megszeretnek. Hogy vannak akiket azonnal kiközösítenek másokat azonnal befogadnak és akár követnek is. Van aki eleve nem szimpi más meg első látásra az. Van olyan akire úgy emlékszel magasabb. Ez a kisugárzás.

A szikra a külső a kisugárzás és a kémia kapcsán jön létre. Csak egyik vagy csak másik kevés ha párkapcsolatot keres az ember. Persze ettől függetlenül van akinek csak a pénz vagy csak a külső vagy csak a vonzalom elegendő.

A nők sem egyformák.

A volt párom pl egyik nőnemű ismerősömnek se tetszett de ennek ellenére voltak nők akik próbálkoztak nála. Nekem pedig kifejezetten vonzó volt. Nem is (csak) a külseje miatt mert az átlagos volt és még csak nem is az esetem hanem mert hihetetlen magabiztos erős jellem volt vezető alkat aki mindig kitűnik a társaságban.

Ha valamivel ki tudsz emelkedni minden más pedig legalább átlagos akkor simán találhatsz olyat akinek tetszel.

Persze a szép és/vagy gazdag emberek előnyben vannak. Ez ilyen.

Viszont ha mindenben csak a szürke átlagot hozod az sajnos tényleg sokszor kevés.

De nevetségesen egyszerű azt állítani hogy vagy/vagy. Vagy ilyen vagy vagy olyan. Hogy vagy kedves rendes vagy és nem kellesz vagy gazdag nagyfarkú menő manó és kellesz. Ez nem így működik.

És szerencsére amint fentebb is írtam ez a nézet csak a férfiak egy részének alapvető. A többiek azok akiket én pl keresek barátnak és párnak egyaránt.

Nem azzal van a baj ha elismeri valaki hogy vannak anyagias nők vagy vannak akik nem adnak lejjebb a testépítőnél. Ezek tények. De ettől még sok más preferencia is létezik. És sok más nő aki más preferenciák mentén keres partnert.

2020. jún. 8. 23:06
 19/24 A kérdező kommentje:

18

Igen, tulajdonképpen azt szerettem volna megtudni, hogy az, hogy a srác kedves és rendes önmagában elége. És te igazoltad, hogy az önmagában nem elég még semmire és akkor már tényleg max barát lehet.

Igen, olyan pasikra értem, akik csak ezen a téren tudnak kiemelkedőt nyújtani és más téren csak a szürke átlagot hozzák.

Azért is érdekes, mert például rengeteg olyan pasi van, aki rendesség és kedvesség terén csak a szürke átlagot hozza, mégis mivel más területen átlagon felül teljesít ezért vonzó lesz. Ez valamiért nem vonatkozik a rendességre, kedvességre, figyelmességre. Vajon miért nem annyira fontos jellemvonások ezek mint például a külső, vagy macsó viselkedés, pénz?

2020. jún. 8. 23:43
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen rendes,kedves srác voltam, és totál igaz, hogy tele voltam gátlással, frusztrációval, irigységgel mások iránt, akik felszabadultak voltak.

Túlsúlyos is voltam, szóval még "okom" is volt arra, hogy rossz legyen az önértékelésem. Sose értettem, miért nem kellek egy lánynak se, hiszen én olyan rendes lennék velük.

Aztán jött két felismerés:

1. Lóf.szt nem teszek annak érdekében, hogy csajom legyen, mivel én magam is csak barátkozni tudtam, mivel annyira féltem az elutasítástól, hogy sose voltam bátor, csak abban a tévhitben éltem, hogy majd ha beszélgetek egy lánnyal, akkor az belémszeret, mivel én meg pont így működtem, hogy aki már rámmosolygott, azért odavoltam, meg vissza.

2. Ha valóban rendes és kedves lettem volna, még az is kevés lett volna. Az csak egy nagyon fontos, szükséges ALAP, amire magamat felépítem.

Ezután jött a változás, a változtatás. Önismeret, tudatosság, bátorság.

Lett barátnőm, nagyon is szép lány volt. Aztán utána lett még 4, az utolsóval pár éve együtt vagyunk már.

Továbbra sem vagyok kigyúrva, nincs kocsim, a méretem is átlagos.

30 F.

29 F.

2020. jún. 9. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!