Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordulhat, hogy akár évek után szóltok egy visszautasitott barátnak, hogy mégis megpróbálhatjuk?
Azért az első baromira leírta, amit gondolok.
Egyébként velem volt már ilyen, hogy mondta a lány, hogy hát mégis, igaz, én sokat fogytam, és lehet emiatt is. Viszont valahogy nem tudtam elképzelni ezt az egészet. Oké, jobban nézek ki, fejlődtem minden szempontból, de akkor is basszus. Ha egyszer nem, akkor nem. Ott konkrétan rám mondott nemet, nemcsak a külsőmre, vagy egyéb dolgokra.
Igen, előfordult.
Több évről van szó, közben egy komoly kapcsolatom volt, szex csak abban a kapcsolatban és ismerkedni se sokakkal ismerkedtem az alatt a pár év alatt. Nem érzem magam r.bancnak.
Sok-sok dologban változtam, amitől akkor féltem, amikor visszautasítottam őt, azok leépültek bennem.
Arra viszont vigyázni kell, hogy ismerkedjetek meg, mielőtt kimondjátok, hogy megpróbáljátok mégis!
Mi csak bolondoztunk sokat együtt és pár közös program volt. Azt hittük, ismerjük egymást.
Összejöttünk, majd kiderült, hogy az életmód, az álmok és vágyak az életben, a heppek, a kedvelt szabadidős tevékenységek - ég és föld. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!