Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt nektek olyan, hogy valakivel randiztatok párszor, visszautasitott, utána kis (vagy több) idő elteltével mégis megkeresett?
Haromszor talalkoztam vele. Engem nagyon megfogott, azt mondta nemvag at meg semmi... aztan elfelejtett keresni fel evig. Azt hitte meg erdekel engem, de tevedett. A mai napig minden honapban ram ir, persze figyelmen kivul hagyom.
Idoben kell eszrevenni az ertekeket! :)
Két ilyen esetem volt összesen:
1, Kétszer találkoztunk, aztán sosem ért rá, majd a végén kaptam egy bullshit indokot (valójában újra összejött az exével). 7 hónap múlva rámírt, hogy találkozzunk. Találkoztunk, de végül másnál kötöttem ki, ő addigra csak "back-up" nővé vált.
2, 1 hónapig randiztunk, közölte, hogy nem szeretné folytatni. 4 év eltelt, addigra "kikupálódtam", most szeretne újra találkozgatni, randizni, de ahogy mondani szokás: thanks, but no thanks :)
Érdekes, hogy mindegyikőtök visszautasította a visszatáncolós felet...Én meg azon agonizálok, bárcsak egyszer majd rámírna, hogy mégis folytatni akarja. Remélem én is túl leszek rajta , mint ti :(
Jöhetnek még történetek.
ja nem, a 3-as nem utasította.
Olyat is mesélhettek, mikor ti fújtátok le az ismerkedést a korai szakaszban, utána mégis meggondoltátok magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!